aniulekq 22.08.07, 13:11 Przymierzam się do kupna fotelika 9-18kg. Macie jakieś swoje typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: fotelik 9-18kg 22.08.07, 13:29 corka ma 9 miesiecy spokojnie sie miesci w pierwszym foteliku, ale juz rozgladalismy sie za nastepnym 9-18 i na ten czas jestesmy zdecydowani na ten co wyzej czyli romer bardzo nam sie podoba kiddy, ale nie wiem czy bedzie pasowal malej, wiec chyba ten odpada Odpowiedz Link Zgłoś
mamadavidka Re: fotelik 9-18kg 22.08.07, 14:22 Ja cały czas wybierałam pomiędzy maxi cosi priori xp i tobi, ale ostatecznie wybrałam roamer.on zdecydowanie lepiej wypada w testach, tapicerka nie brudzi sie szybko i jest bardzo wygodny. mialam wielki dylemat jaki wybrac, ale jestem bardzo zadowolona ,ze kupilam roamera Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka283 Re: fotelik 9-18kg 22.08.07, 20:15 my jezdzimy juz w maxi-cosi i jestesmy bardzo zadowoleni! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: fotelik 9-18kg 22.08.07, 20:29 Generalnie zwroc uwage na to, czy mozesz fotelik choc troche polozyc, bo z tego co wiem, to nie wszystkie maja taka funkcje i potem jest problem pt. zwisajaca glowa dziecka. Ja mam maxi cosi priori i bardzo sluzy dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś