Dodaj do ulubionych

Pytanie o hurtownię P H Paulina w Falenicy?

24.08.07, 17:11
Witam serdecznie,

Mam pytanie co do hurtowni P H PAULINA Warszawa- Falenica na ul. Młodej 7.
Jestem w 32 tyg i zamierzamy robić już wyprawkę dla naszej córeczki. Oglądając
oferty różnych produktów na allego zobaczyłam że wystawia się właśnie ta
hurtownia. Może któraś z Was robiła tam zakupy. Chciałam zapytać jaki jest
wybór w tej hurtowni, jakie ceny itd. Czy warto jechać? A może polecacie
jeszcze inne hurtownie...
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Pozdrawiam
Zuzia
Obserwuj wątek
    • kara13 Re: Pytanie o hurtownię P H Paulina w Falenicy? 24.08.07, 21:49
      Duża hurtownia i duży wybór. kupowałam u nich ale przez allegro bo
      chyba tak taniej.
      • zuza2007 Re: Pytanie o hurtownię P H Paulina w Falenicy? 25.08.07, 10:10
        Dlaczego przez allegro taniej? Przecież dochodzi przesyłka. Czyżby mieli inne
        ceny na allegro a inne w hurtowni?
    • alojw Re: Pytanie o hurtownię P H Paulina w Falenicy? 24.08.07, 22:18
      Kupowałam u nich parę razy na allegro. Żadnych zastrzeżeń nie mam.
      • edzia.79 Re: Pytanie o hurtownię P H Paulina w Falenicy? 26.08.07, 11:51
        slyszalam ze bardzo tania hurtownia,
        a moze maja jakas strone internetowa?
        • kara13 Re: Pytanie o hurtownię P H Paulina w Falenicy? 26.08.07, 13:16
          tutaj mają strone www.swiatdziecka.net.pl/index.php?
          k=0&klucz=821fee373f9f08ecf146a5c361f2f0b2
        • zuza2007 Re: Pytanie o hurtownię P H Paulina w Falenicy? 26.08.07, 13:33
          Witam,
          Dziękuje za odpowiedzi. Rzeczywiście ceny w hurtowni są inne niż ceny wystawione
          przez tę hurtownię w sklepie internetowym czy na allego dzwoniłam i pytałam.
          Pozdrawiam serdecznie
          Zuzia
          • owianka Re: Pytanie o hurtownię P H Paulina w Falenicy? 26.08.07, 21:34
            Polecam ten sklep, wybór ogromny, ceny b, dobre. Tam jest taka zasada, że jak
            upatrzysz sobie coś na ich aukcjach Allegro, to nie musisz przez Allegro
            kupować, możesz tam pojechać, obejrzeć i wystarczy, że powiesz, że widzaiłaś to
            a to na Allegro w takiej i takiej cenie, to bez problemu Ci w tej cenie
            sprzedadzą. Warunek: musisz podać numer aukcji, inaczej nic z tego. Są twardzi
            jak skała i bez numeru aukcji płacisz normalną cenę sad((

Jedna rada: jeśli wybierzesz coś przecenionego (zdarzają się często przecenione
            ubrania), uważaj bardzo przy kasie - DWA razy zdarzyło się, że nabili mi starą
            cenę, dwukrotnie wyższą. Jak się robi duże zakupy, można się nie zorientować.
            • zuza2007 Re: Pytanie o hurtownię P H Paulina w Falenicy? 27.08.07, 17:42
              Jesteście kochane,
              Jeszcze raz wielkie dzięki za radysmile
              Zuzia
          • avona_1 Re: Pytanie o hurtownię P H Paulina w Falenicy? 31.08.07, 14:44
            Witam,

Jaki maja nick na allegro? Z góry dzięki.
            • zuza2007 Oto nick z allegro 02.09.07, 18:07
              Oto nick z allegro

swiat_dziecka1

Byłam w tej hurtowni i wyboru dużego nie mają a ceny wcale nie są niskie.
              Rzeczywiście trzeba mieć spisane numery aukcji bo inaczej sprzedają drożej niż
              na allegro. Wiec warto spisać numery.Personel w hurtowni mało się udziela nie
              bardzo umie doradzić. Zdecydowanie polecam sklep Calineczka.
              POzdrawiam
              Z.
    • andzia22l1 Re: Pytanie o hurtownię P H Paulina w Falenicy? 27.08.07, 13:46
      kupowałam i polecam, ceny faktycznie przedmiotów wystawianych na
      allegro sa niższe
    • todi1973 Re: Pytanie o hurtownię P H Paulina w Falenicy? 02.09.19, 11:05
      Nie polecam kupiłam w sklepu ponieważ dokonałem zakupu produktu który rozmiarowo był za duży po czym pani powiedziała że można wymienic jedynie na większy rozmiar bez możliwosci zwrotu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka