gosiasos 30.08.07, 17:59 interesuje mnie podeszwa, czy jest elastyczna ? zgina się tam, gdzie trzeba ? Będę wdzięcza z wszelkie sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiasos teraz link: 30.08.07, 18:00 www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=268 Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: teraz link: 30.08.07, 18:40 też je wypatrzyłam i się zastanawiam czy ktoś ma i jaka jest podeszwa i czy wchodzi wyższe podbicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: teraz link: 31.08.07, 13:01 Ma je od wiosny mój synek i jesteśmy z nich bardzo zadowoleni!! Podeszwa elastyczna, gumowy przód (nie rysują sie, nie zdzierają), łatwo sie myją, lekkie i bardzo wygodne. Jedyny minus to to, że końcówki rzep u nas wywijają sie trochę na zewnątrz i są jakoś nierówno przyszyte, no ale to II gatunek. Ogólnie naprawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: teraz link: 31.08.07, 13:52 Aha, dodam jeszcze, że na początku rozczarował mnie kolor, bo te buty tylko na zdjęciu wyglądają na czarne - w rzeczywistości podeszwa jest czarna, a zamsz i skóra grafitowe. Ale i tak ładnie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasos do mama_pyzuni 31.08.07, 14:48 A czy długość wkładki była faktycznie taka jak podają ? ja zamówię chyba 25 ale tam jest aż 16,8 cm. Coś mi się wydaje że to dużo jak na rozmiar 25. Mamy sandalki 24 i są już na styk a mają chyba 15,3. Odpowiedz Link Zgłoś
lindan Re: Czy ktoś miał takie Bartki ? 31.08.07, 19:45 Hej, Ja zamówiłam rozmiar 24 wg nich to 16 cm, a stopki mojego malucha maja 15 cm, najwyżej będę reklamować. Kilka razy czytałam jak dobrać prawidłowy rozmiar, wydrukowałam stopę o danym rozmiarze i też mnie to dziwi że to 24 ale 25 to prawie o 2 cm większe, zaryzykowałam i czekam na paczkę.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasos Re: Czy ktoś miał takie Bartki ? 31.08.07, 19:51 jak dostaniesz to proszę daj znać. Ja zamówiłam 25 mój synek ma stopę 15,5 więc nie wiem czy jednak nie będą za duże. No zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
unia78 Re: Czy ktoś miał takie Bartki ? 31.08.07, 22:08 Witam; Ja też proszę o info jak dostaniesz paczkę Mnie interesuje czy te butki są ciężkie, czy lekkie. Zauważyłam, że część Bartków, to lekkie jak piórko butki, a część jest dość ciężka. Tutaj podeszwa wygląda na ciężką. Obym się myliła, bo też interesują mnie te butki. No i jaki jest ich stan ze względu na 2 gatunek. Z góry dziękuję - Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
lindan Re: Czy ktoś miał takie Bartki ? 08.09.07, 17:40 Hej, Ja dopiero dzis dostałam i lipa (((,rozmiar wkładki się nie zgadza. Kupiłam roz. 24, wkładka miała mieć rzekomo 16 cm a w rzeczywistości jest 15,5. Poza tym jakieś takie dziwne z wyglądu, niby ładne ale w paluszkach mam wrażenia troche wąskie, wogóle mam takie jakieś wrażenie ze Bartki wraz z rosnącym rozmiarem brzydną tnz. numery mniejsze tego samego fasony inaczej wyglądają. W poniedziałek będę dzwonić w sprawie zwrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
lindan Re: Czy ktoś miał takie Bartki ? 01.09.07, 11:00 Spodziewam sie paczki ok wtorku/środy to dam znać co i jak. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Czy ktoś miał takie Bartki ? 01.09.07, 15:30 też czekam ile długości mają te 24 bo też tym rozmiarem jestem zainteresowana. Pamiętam jak kupowałam sandałki w zeszłym roku to były mniejsze (ok 0,5cm) niż podawali, miały być większe a okazały się być na styk. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasos Re: i jak? przyszły? 04.09.07, 22:05 do mnie jeszcze nie, ale podobno juz dzis wyslali. Odpowiedz Link Zgłoś
jowitak1 my mamy:) 05.09.07, 15:41 Mamy te buciki od dwóch tygodni-są lekkie i b.fajne.Jak na drugi gatunek wad nie stwierdziłam.Wypadają większe niż wynika z rozmiaru- trzeba zwracać uwagę na dł. w cm. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasos Re: my mamy:) 05.09.07, 17:41 czyli tyle wynosi wkładka wewnątrz bucika ile jest podane na stronie www ? Oj troszkę się zmartwiłam bo zamówiłam 25 i chyba w takim razie będą za duże na jesień... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: my mamy:) 05.09.07, 23:39 hm, to ciekawe, bo mój syn ma stopę 14cm i wychodzi że powinnam mu zamówić rozm 22- 14,5cm bo następne 23. mają aż 15,30cm a jeszcze trzeba brac poprawkę że są trochę większe. Może się okazać że 23 są za duże o dwa cmCzekam aż dostaniecie i zmierzycie dokładnie wkładkę. Czy one są jesienne czy raczje wczesnozimowe? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasos do lindam 06.09.07, 17:11 i co przyszła paczka ? moje jeszcze nie - ale już mi się wydaje że te 25 to będą za duże. Ciekawa jestem ile wynosi ta wkładka faktycznie w tych rozm. 24 jak dostaniesz to proszę daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasos Ja już otrzymałam przesyłkę... 07.09.07, 16:44 i niestety będę chyba odsyłać. Rozmiar ok (gdyz przewidziałam intuicyjnie że jednak bedą mniejsze) więc to co podają na stronie www sklepu nie jest zgodne z prawdą. Ja zamówiłam rozm. 25 i zamiast 16,8 wkładka ma dokładnie 16 cm (łatwo było zmierzyć bo jedna się wyjmowała). Ale powiem szczerze że coś jest dla mnie z nimi nie tak. Podeszwa niby się zgina ale nie na paluszkach tylko w połowie, ponadto buciki te mają bardzo krótkie języki które trzeba dobrze wyciągnąć żeby bucik zapiąć i strasznie dłuuuuuuugie rzepy. Mój synek ma normalne podbicie i może dlatego ale połowa rzepa wisi "luzem" - o tym któras mama pisała. Może te wszystkie "wady" o których piszę to właśnie wynikają z tego II gatunku, no sama nie wiem ja pierwszy raz kupiłam buty w tym outlecie bartka i chyba już ostatni. Dobrze, ze przesyłka była gratis to tak dużo nie straciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasos A czy miał ktos taki model "z piłką z boku bucika" 14.09.07, 21:53 www.bartek.com.pl/produkt.php?id=932 czy były wygodne, elastyczne ? Odpowiedz Link Zgłoś