Dodaj do ulubionych

PROSZĘ O OPINIE O WÓZKU INGLESINA MAGNUM

09.07.03, 16:21
Witajcie, jestem pierwszy raz na tym forum jako zadająca pytanie... Mam
ogromną prośbę: czy ktos używa wózka Inglesina Magnum? Słyszałam wiele
dobrych opinii na jego temat od sprzedawcy wózków, faktycznie wygląda na
dobry wózek ale...czy ktoś może napisać o swoich doświadczeniach!!!???Wózek
jest dość drogi, może są lepsze w tej cenie??? Pozdrawiamsmile
Hana z 39 tygodniową dzidzią w brzuchu
Obserwuj wątek
    • donatta Re: PROSZĘ O OPINIE O WÓZKU INGLESINA MAGNUM 09.07.03, 19:33
      Hej,
      Spodziewam się wkrótce trzeciego dziecka i po wielkich (naprawdę wielkich)
      deliberacjach wybrałam właśnie Inglesinę Magnum. Przeanalizowałam wiele stron
      internetowych producentów lub importerów wózków, popytałam ludzi na forum i
      podjęłam decyzję o kupnie Inglesiny. Urzekła mnie stylistyka, duże pompowane
      koła i spore gabaryty przy względnie niskiej wadze (inne wózki o tego typu
      rozmiarach i takich kołach ważą kilka kilogramów więcej). Podoba mi się szereg
      rozwiązań w Inglesinie Magnum, i choć tak do końca nie wiem jak się będzie
      spisywał ten wózek, wiem że jest lepszy o niebo od wszystkich wózków, kóre do
      tej pory miałam. Ze względu na cenę zdecydowałam się na zakup wózka używanego
      i uważam, że postąpiłam słusznie - jest w doskonałym stanie, kosztował mnie
      zaledwie 500 zł, a w tej cenie dostałam dodatkowe elementy wyposażenia - drugi
      komplet kół, torbę, folie i oryginalny zimowy śpiworek Inglesiny. czyli
      zaoszczędziłam co najmniej 1000 zł. Juz się nie mogę doczekać pierwszego
      spaceru...
      Pozdrawiam
      Donata
      • dianakatra Re: PROSZĘ O OPINIE O WÓZKU INGLESINA MAGNUM 09.07.03, 20:11
        Hej witam, jeśli chodzi o Inglesinę ja jestem bardzo zadowolona, jeżdze nią
        juz 4 miesiące (oczywiście nie ja, tylko moja córa). Ma wspaniałą amortyzację,
        duże koła, łatwo nią wjechać na krawężnik, metalowa sietka na zakupy pod
        wózkiem, jest to wózek spacerówka z możliwościa przemiany na głęboki. Naprawdę
        bardzo polecam, cenowo nawet taniej wychodzi bo mamy dwa wózki w jednym
        aniżeli kupowanie dwóch osobnych wózków. Pozdrawiam mama Diany.
      • chana1 Re: PROSZĘ O OPINIE O WÓZKU INGLESINA MAGNUM 10.07.03, 11:04
        Witam, dzieki za odpowiedzi. Mnie w tym wózku najbardziej przekonuje
        amortyzacja, wózek doslownie plynie... Nie moge sie doczekac, az moja Mala
        znajdzie sie po drugiej stronie brzucha(termin 16.07) i ruszymy na spacersmile
        Pozdrawiam gorąco / Hana z Marianną
        • amadores Re: PROSZĘ O OPINIE O WÓZKU INGLESINA MAGNUM 10.07.03, 23:44
          Witaj!
          Juz po raz kolejny wypowiadam sie na temat Inglesiny Magnum - naprawde goraco
          polecam. Dzisiaj po blisko roku uzytkowania tego wozka jestem przekonana, ze
          podjelismy naprawde dobra decyzje! Tak jak pisaly dziewczyny, swietna
          amortyzacja, bardzo funkcjonalne rozwiazania, ładne tapicerki i te duze kola,
          ktore na naszych ulicach spisuja sie rewelacyjnie. Wada- to jego dosc spora
          waga, w przypadku gdy masz do pokonania np. kilka pieter. jezeli zdecydujesz
          sie na zakup tego wozka to gopraco polecam zapiecie "kosza /gondoli/" na clip -
          wciskany. Starsze modele maja takie otwory, w ktore trzeba wozek wpasowac! Tak
          trudno to opisac.
          pozdrawiam amadores
    • monik18 Re: PROSZĘ O OPINIE O WÓZKU INGLESINA MAGNUM 16.07.03, 15:32
      Hej! Ja rowniez dolacza sie do powyzszych opinii, iz Inglesina Magnum to
      swietny zakup. Moj synek jezdzi w tym wozku juz od 9 miesiecy i jest mu bardzo
      wygodnie. Pompowane kola i wygodne siedzisko sprawdzaja sie w 100 %. Polecam
    • froggie Re: PROSZĘ O OPINIE O WÓZKU INGLESINA MAGNUM 21.07.03, 13:16
      A ja chcialam podpisac sie obiema rekoma pod powyzszymi opiniami-jako
      uzytkowniczka wozka Magnum i tylko wytknac jedna wade.Mianowicie chalasliwe
      spuszczanie budki.Jak Dominiczka juz wreszczcie spi to budzi ja spuszczanie lub
      podnoszenie budki.A reszta w Magnum mi odpowiada, szczegolnie podnoszone dno,
      ktore sprawdza sie w przypadku ciekawskich niemowlat, takich jak moje!
    • cinek74 Re: PROSZĘ O OPINIE O WÓZKU INGLESINA MAGNUM 19.08.03, 14:32
      Czesc
      My uzywamy dwoch wozkow Magnum (blizniaki) od 10 miesiecy i jestesmy bardzo
      zadowoleni - o zaletach inni juz pisali ale podsumuje:
      - amortyzacja
      - pompowane kolka - wjedziesz wszedzie, nawet na plazy bylo znosnie,
      - wygodny dla malucha (w pozycji glebokiej dno jest calkiem plaskie, a nie we
      wszystkich wozkach tak jest)
      - latwo obrocic gondolke - przod/tyl
      - latwo polozyc dziecko kiedy zasnie na siedzaco

Ale wozek ma swoje wady:
      - jest dosc ciezki (jesli masz go duzo tachac po schodach to odradzam)
      - jest dosc duzy (ale dzieki temu dziecko ma wygodnie, a do przewozu samochodem
      mozna wykorzystac bagaznik dachowy [200 zl])

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka