susu5 09.04.04, 18:26 Pomocy, nie umiem wyjasnić na czym polega porozumewanie sie przez MSN, jakie warunki trzeba spełniać, czy to jest to samo co "gadu-gadu"? Będę wdzięczna za szybką informację i życzę szczodrego zająca Wielkanocnego. Jovita Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk13 Re: MSN 09.04.04, 19:03 Usługa MSN to Microsoft Search Network, stanowi ona dość nieudolną namiastkę Googla. Do komunikowania na zasadzie "GG" służy Microsoft Net Meeting. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kell Re: MSN IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.04.04, 19:05 co do msn, to nie jestem wielkim fanem microsoftu, ale msn wyprzedza gg o lata swietlne we wszystkim. gg to po prostu bardzo kiepski program Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: MSN IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 09.04.04, 21:05 jk13 napisał: > Usługa MSN to Microsoft Search Network, stanowi ona dość nieudolną namiastkę > Googla. > Do komunikowania na zasadzie "GG" służy Microsoft Net Meeting Chyba sobie zazartowales i mnie nabrales :)) MSN to Microsoft Service Network. Pod ta nazwa przyjeto nazywac wszystko co jest zwiazane z Microsoftem i internetem (siecia). Pierwsze znaczenie MSN to Service Provider. Jeden z najwiekszych na swiecie dostawca internetu. Chyba drugi po AOL. Dziewczynie jednak chodzi o MSN Messenger. To jest komunikator tak jak GG tylko o kilka klas lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
jk13 Przyznaję, że... 09.04.04, 22:42 pod wpływem przedświątecznego rozluźnienia popełniłem gafę. Dziękuję za zwrócenie mi na to uwagi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jovita Re: MSN IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 23:37 Dzięki, tak na wstepie przynajmniej wiem "czym to sie je" Dobrej tej i nastepnych nocek oczywiście! Jovita Odpowiedz Link Zgłoś
izzaa Re: MSN 13.04.04, 15:00 potwierdzam msn jest o niebo lepszy niż gg lecz niestety mało ośób go używa :( Odpowiedz Link Zgłoś