alexsc 02.10.07, 08:52 moje dzieci śpia w łóżeczkach mammut/ikea, mozecie polecić sklep z fajnymi narzutami na łózka? chciałabym taka która można bez problemu wyprać. Czy te "kocykowe" z ikea są fajne? sprawdzają się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Fajna narzuta na łóżko dziecięce? gdzie? 02.10.07, 10:57 Z narzutami jest pełna katastrofa przynajmniej w Polsce. Najlepiej sprawdzaja się w uzytkowaniu i praniu narzuty materiałowe- patchworki, ale trzeba je zamawiać w galeriach i ceny są na ogół wysokie. Jeśli masz możliwość to zawsze mozesz kupić w next i vertbaudet. Narzuty dostaniesz takze w sklepach SIA Home Decor, ale ceny są wysokie 300-400 zł. Ja przymierzam się do sprowadzania takich rzeczy do Polski, ale o szczegółach (ceny, terminy dostaw) będę dopiero wiedziała, bo czekam na maila w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Fajna narzuta na łóżko dziecięce? gdzie? 02.10.07, 10:58 Aha, moja siostra kupiła w Ikei ten kocyk-narzutę lwa z polaru. Pełna katastrofa, wygłąda teraz jak kawał szmaty Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Fajna narzuta na łóżko dziecięce? gdzie? 02.10.07, 11:18 Tu są niezłe patchworki: dla dziewczynki Andy (ostatnia) www.narzuty.com/galeria.php?mode=category&cat=8 dla chłopca Żaglówki www.narzuty.com/galeria.php?mode=category&cat=21 Odpowiedz Link Zgłoś
eviluk Re: Fajna narzuta na łóżko dziecięce? gdzie? 02.10.07, 11:48 A ja mam kocykową lwa i smoka (na łóżku piętrowym) i jak na razie nie narzekam, mamy ją rok i jest w porządku. Była prana dwa razy, ale moje dziecko mało siedzi na łóżku, może to dlatego nie wygląda źle Cena jest niska więc nawet jakby się coś po jakimś czasie stało, to przeboleję. Odpowiedz Link Zgłoś
megani Re: Fajna narzuta na łóżko dziecięce? gdzie? 02.10.07, 14:24 Ja też mam tego lwa z ikea jest bardzo fajny za 39,90 na pewno nie kupisz nic lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Fajna narzuta na łóżko dziecięce? gdzie? 02.10.07, 16:39 Narzuty z Vertbaudet sa boskie... Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Fajna narzuta na łóżko dziecięce? gdzie? 02.10.07, 17:26 a gdzie kupic tego Verbaudet? Odpowiedz Link Zgłoś
denia71 Re: Fajna narzuta na łóżko dziecięce? gdzie? 02.10.07, 19:20 Vertbaudet to francuski sklep: www.vertbaudet.fr/catalogues/statics/statics.aspx?d=secteur&f=chambre_enfant lub w Anglii: www.vertbaudet.co.uk/Browsing/LandingPage.aspx?CategoryId=911&&Path=911&&ChmCatId=911 Mają też sklep online w Niemczech ale chyba tylko z ciuszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
dewcia Re: Fajna narzuta na łóżko dziecięce? gdzie? 03.10.07, 17:20 Ja zamawiałam w sklepie Gibbon w Warszawie. Paczwork z kolorowych paseczków - ale robią przeróżne wzory - cena ponad 100 zł, ale warto - piorę w pralce i nic się nie dzieje. Na stronie mają przykładowe wzory. www.gibbon.waw.pl/?pg=11 Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Fajna narzuta na łóżko dziecięce? gdzie? 03.10.07, 21:30 zamawiałaś w sklepie czy przez internet? ja szukam makatki a mieszkam daleko od stolicy.... Odpowiedz Link Zgłoś
dewcia Re: Fajna narzuta na łóżko dziecięce? gdzie? 03.10.07, 22:22 W sklepie. Nie wiem nawet, czy istnieje możliwość zamawiania przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: Fajna narzuta na łóżko dziecięce? gdzie? 17.10.07, 12:58 Podbijam wąte, bo się zaczęłam tematem interesować. Dzwoniłam do tej firmy gibbon, ale koszt narzuty w rozm. 130/210 to ok.270zł. Szkoda tylko, że na stronie tak mało wzorów, a inne mają tylko na tradycyjnych zdjęciach Znalazłam również taką firmę: www.zadziwianki.pl/zadziwianki.php?podstrona=anioly+ Kupował ktoś tam? Jak z jakością? A może się coś nowego pojawiło? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia244 Re: Fajna narzuta na łóżko dziecięce? gdzie? 17.10.07, 15:40 ja też szukam.... Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Oliwia:-) 17.10.07, 20:24 looknij na strone quelle, ostatnio koleżanka mi poleciła , są fajne tzn wyglądaja na stronie fajnie bo jeszcze sie nie zdecydowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
dewcia Re: Fajna narzuta na łóżko dziecięce? gdzie? 17.10.07, 16:50 Uuuuu - ale podrożały te narzuty - bo my ze 3 lata temu, tylko za mniejszą płaciliśmy około 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
dewcia Re: Fajna narzuta na łóżko dziecięce? gdzie? 17.10.07, 16:53 Mam na myśli narzuty z gibbona Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc zadziwiaki 17.10.07, 20:23 znalzałam na allegro, kontaktowłam sie z dziewczyną która je szyje. czas oczekiwania długi niestety Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Fajna narzuta na łóżko dziecięce? gdzie? 17.10.07, 23:16 ktos niedawno dawał linka na forum do sklepu www.artpopi.pl, ja sie zakochałam w tej narzucie : www.artpopi.pl/?m=50&d=2&pr=113&kt=9 tylko ciekawe jak sie ten polar sprawuje w praniu? aga Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Fajna narzuta na łóżko dziecięce? gdzie? 18.10.07, 00:18 Ladne narzuty ma GAP. Teraz jest na stronie www.gap.com promocja wszyskie przecenione z 88$ na 34 do 39$. Wyglądają super. www.gap.com/browse/category.do?cid=37320&pageID=-1 Myslę, że warto w tej cenie Odpowiedz Link Zgłoś