aga_sama 06.10.07, 20:48 dziewczyny, czy rozmiarowka tchibo jest delikatnie zawyzona jak h&M? Pytam glownie o kombinezony. Teraz 80 z h&M jest idealny i zastanawiam sie, czy kombinezon z tchibo bedzie ok na zime. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzazga69 Re: rozmiarowka tchibo i hm 06.10.07, 20:50 mój synek też ma 80 w h&m i kupiłam tcm 86/92 i jest ciut większe ale będzie ok i fajnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: rozmiarowka tchibo i hm 06.10.07, 21:22 dzieki bardzo, w takim razie jutro kupie ten 86/92 Odpowiedz Link Zgłoś
asia.julka Re: rozmiarowka tchibo i hm 06.10.07, 21:35 A są w sklepie tam gdzie mieszkasz? Czy kupujesz na allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: rozmiarowka tchibo i hm 07.10.07, 12:26 jestem w uk, wczoraj znalazlam jeszcze jakas resztki w sklepie tchibo. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.julka Re: rozmiarowka tchibo i hm 07.10.07, 13:04 Acha... ja właśnie wysłałam męża żeby sprawdził, czy coś w ogóle w sklpeach jest, jesli nie, pozostanie nam tylko allegro. Swoją droga co roku mówie, że tzreba juz zimowe rzeczy kupowac we wrzesniu, bo potem nie ma nic ciekawego, co roku nie kupuję, a potem się złoszcze Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: rozmiarowka tchibo i hm 07.10.07, 21:19 ciiiicho badz, ja mam zamiar kupic zimowe buty jak snieg spadnie Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas ponoć październik :) 07.10.07, 22:13 ja potrzebowałam kupić zimowe rzeczy we wrześnie jednak w sklepie zawsze czegoś brakowało jak kombinezon wybrałam to czapek i szalikow nie było,Panie mówiły niech pani poczeka do października wtedy będzie już większy wybór Więc zakupy w październiku pozdrawiam i życze udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
asia.julka Re: ponoć październik :) 07.10.07, 22:51 Nie wiem, może ja nie umiem robić zakupów Dzisiaj mąz szukał przy okazji innych zakupów i nic nie było, w Tchibo wiadomo juz dawno wykupione, w c&a jedna ładna kurtka, ale spodni do niej nie ma, a rozmiar i tak nie ten, w żadnym cubusie, czy h&m tez nie bylo nic ciekawego, no i jak juz kurtka ładna to i tak spodni do tego nie było. Tak więc nie bardzo widzę tą zimę. Została mi jedna kurtka z zeszłego roku i buty już kupione i to by było na tyle... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś