carpediem30
13.10.07, 19:14
Pomóżcie mi podjąć decyzję, plis..
Byłam dzisiaj na nieudanych zakupach zimowych i spodobały mi się kombinezony tych dwóch firm.
Muszę kupić synkowi kombinezon jednoczęściowy (większa swoboda ruchów, szybsze ubieranie). Synuś niedawno zaczął chodzić i często jeszcze "klapie na pupę" (czyt. przewraca się).
Czy kombinezony Coccordillo na pewno są uszyte z nieprzemakającego materiału? Mają zabezpieczenia przeciwśnieżne? Podoba mi się kombinezon z kolekcji Teddy Bear, Foto Maniac i Wings. Polecacie dla małego dziecka? Materiał w dotyku taki sobie w TEddy Bear (tylko ten macałam).
Oglądałam też dziś kombinezon w Decathlonie i bardzo mi się podobał tylko był niestety jedynie w różowym kolorze. Rozpinany na całej długości na dwa suwaczki, w środku ocieplany polarem, materiał wiatro- i wodoszczelny, zabezpieczenia przeciwśnieżne. Wyglądał naprawdę porządnie. Minusy to cena (159 zł) i brak rękawiczek i bucików - ochraniaczy w komplecie. No i oczywiście totalny brak informacji - sami nie wiedzą kiedy i czy w ogóle będą mieli chłopięce kolory.
Czy mogłybyście mi podpowiedzieć na który kombinezon (którą firmę) się zdecydować??
Jakie macie doświadczenia? Który Wy kupiłybyście dla swoich dzieci?
Pomóżcie mi proszę w podjęciu decyzji.