mika_007 14.10.07, 21:45 któraś z Was ma takie klocki? sprzedawca deklaruje,że są takie jak Lego tylko bez logo,że do lego pasują a cena w stosunku do firmowych baaardzo konkurencyjna ale czy to nie skórka za wyprawkę? jak się prezentują jakościowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawiedziony-tata Re: klocki Brick,Sluban,Ligao 14.12.16, 19:29 witam w sprawie jakości klocków które dostał już drugi raz słynne m38 mój sześcioletni syn z przedszkola. ilość łez i nerwów jakie go kosztuje próba pobawienia się nimi. rozpadają się odpadają nie są spasowane chłam. mój syn ze łzami wykrzyczał że wczoraj otrzymał podróbkę lego od przebierańca a nie mikołaja... osobiście wystosuję oficjalne pismo do władz przedszkola nie polecam, a wręcz twierdzę że powinny być zakazane z powodu tragicznego wpływu na dziecięcą psychikę i i i szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: klocki Brick,Sluban,Ligao 14.12.16, 20:00 A tata taki zawiedziony rozumiem że nie bardzo potrafi poświęcić troszku energii na to by w przedszkolu czynnie "pouczestniczyć" w przedmikołajkowych przygotowaniach? Za to ma dość energii, by krytykować ? Przecież prezenty dla dzieci w przedszkolu to żadne przedszkolne władze nie dają, ani nie mikołaj...to przecież Rada Rodziców, w skład której wchodzą rodzice, czyli i zawiedziony tata może , w dodatku ze składki, którą płaci każdy rodzic (a przynajmniej powinien). Uwielbiam takich roszczeniowych rodziców, którym brak czasu i chęci na włączenie się w działalność RR, pomoc i współpracę, a są piersi do krytyki i kłapania buzią. Sorry, ale zastanów się nad tym o co masz żal i pomyśl co sam z siebie prócz wyjęcia portfela na składkę dałeś... Swoją drogą, że nie lubię takich klocków i wolę malutkie opakowanie lego w zamian, ale nie w tym rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: klocki Brick,Sluban,Ligao 14.12.16, 20:01 Pierwsi - sorry za literówkę w tych emocjach Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: klocki Brick,Sluban,Ligao 14.12.16, 20:12 ja bym raczej w sprawie tego przebieranca wystosowała... chol...era wie kto to był, moze jakiegos dziadka mroza dzieciakom zafundowali zamiast biskupa? Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: klocki Brick,Sluban,Ligao 15.12.16, 00:14 Patatajowa normalnie lajków na gazetowym brakuje 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
ludborka Re: klocki Brick,Sluban,Ligao 15.12.16, 08:28 świadomość, że nie wszystko działa tak jakby się chciało ma taki tragiczny wpływ na psychikę? Dobrze, że nie wiedziałam do tej pory Czy list, o pardon, oficjalne pismo do władz przedszkola nie będzie przypadkiem pierwszym osobistym aktem twojego zaangażowania w życie przedszkola? I czy z kopią do kuratorium? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: klocki Brick,Sluban,Ligao 15.12.16, 09:29 Dziecko umówić na terapię a samemu zaangazowac sie bardziej w sprawy przedszkola a nie zlecać je inym. Odpowiedz Link Zgłoś