Dodaj do ulubionych

klocki Brick,Sluban,Ligao

14.10.07, 21:45
któraś z Was ma takie klocki?
sprzedawca deklaruje,że są takie jak Lego tylko bez logo,że do lego
pasują
a cena w stosunku do firmowych baaardzo konkurencyjna
ale czy to nie skórka za wyprawkę?
jak się prezentują jakościowo?
Obserwuj wątek
    • zawiedziony-tata Re: klocki Brick,Sluban,Ligao 14.12.16, 19:29
      witam
      w sprawie jakości klocków które dostał już drugi raz słynne m38 mój sześcioletni syn z przedszkola.
      ilość łez i nerwów jakie go kosztuje próba pobawienia się nimi. rozpadają się odpadają nie są spasowane chłam.
      mój syn ze łzami wykrzyczał że wczoraj otrzymał podróbkę lego od przebierańca a nie mikołaja...

osobiście wystosuję oficjalne pismo do władz przedszkola

nie polecam, a wręcz twierdzę że powinny być zakazane z powodu tragicznego wpływu na dziecięcą psychikę i i i szkoda słów
      • natalek79 Re: klocki Brick,Sluban,Ligao 14.12.16, 20:00
        A tata taki zawiedziony rozumiem że nie bardzo potrafi poświęcić troszku energii na to by w przedszkolu czynnie "pouczestniczyć" w przedmikołajkowych przygotowaniach? Za to ma dość energii, by krytykować ? Przecież prezenty dla dzieci w przedszkolu to żadne przedszkolne władze nie dają, ani nie mikołaj...to przecież Rada Rodziców, w skład której wchodzą rodzice, czyli i zawiedziony tata może wink, w dodatku ze składki, którą płaci każdy rodzic (a przynajmniej powinien). Uwielbiam takich roszczeniowych rodziców, którym brak czasu i chęci na włączenie się w działalność RR, pomoc i współpracę, a są piersi do krytyki i kłapania buzią. Sorry, ale zastanów się nad tym o co masz żal i pomyśl co sam z siebie prócz wyjęcia portfela na składkę dałeś... Swoją drogą, że nie lubię takich klocków i wolę malutkie opakowanie lego w zamian, ale nie w tym rzecz.
        • natalek79 Re: klocki Brick,Sluban,Ligao 14.12.16, 20:01
          Pierwsi - sorry za literówkę w tych emocjach wink
      • patatajowa Re: klocki Brick,Sluban,Ligao 14.12.16, 20:12
        ja bym raczej w sprawie tego przebieranca wystosowała...
        chol...era wie kto to był, moze jakiegos dziadka mroza dzieciakom zafundowali zamiast biskupa?
        • natalek79 Re: klocki Brick,Sluban,Ligao 15.12.16, 00:14
          Patatajowa normalnie lajków na gazetowym brakuje 😃
      • ludborka Re: klocki Brick,Sluban,Ligao 15.12.16, 08:28
        świadomość, że nie wszystko działa tak jakby się chciało ma taki tragiczny wpływ na psychikę?
        Dobrze, że nie wiedziałam do tej pory big_grin

Czy list, o pardon, oficjalne pismo do władz przedszkola nie będzie przypadkiem pierwszym osobistym aktem twojego zaangażowania w życie przedszkola? I czy z kopią do kuratorium?
        • patatajowa Re: klocki Brick,Sluban,Ligao 15.12.16, 09:29
          Dziecko umówić na terapię a samemu zaangazowac sie bardziej w sprawy przedszkola a nie zlecać je inym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka