znaniec1 21.10.07, 19:23 planuje kupic mojej bratanicy jakąs lale - niemowlaka na gwiazdkę, prosze podpowiedzcie mi jaka jest fajna, spodoba sie dziecku i nie bedzie kosztowała bardzo dużo (chce wydać ok 200 zł) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexsc Re: lalka dla 2 -latki 21.10.07, 19:39 moja córka w lutym skonczy 2 lata. ma kilka lalek, kocha wszystkie równo little mommy z miękkim brzuszkiem, chou chou (mała) z miekkim brzuszkiem, ma tez disnej w przebraniu kłapouchego. Przejdz sie do sklepu i zobacz która sie Tobie spodoba ja tak robię Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: lalka dla 2 -latki 22.10.07, 00:38 Moja 2,5 latka jest zakochana w swoim 'Ignasiu': aukcja.onet.pl/show_item.php?item=257025094 Miała pożyczoną dużą lalę CHOU CHOU, bardzo ładnie się nią bawiła choć lalka była dla niej ciut przy ciężka. Kiedy oddawaliśmy tamtą lalę kupiłam jej taką, bo mówiła że chce 'lalę gadającą' i o dziwo chyba nie zauważyła różnicy w jakości bo od kilku tygodni jest nią nieustannie zachwycona Nie wiem tylko czy ta lalka nadaje się na prezent dla chrześnicy bo to jest raczej taka 'chińska', niezbyt ekskluzywna lalka. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: lalka dla 2 -latki 22.10.07, 09:14 Ja polecam ciasteczkową chou chou, ma mało funcji i jest trochę mniejsza (36cm) w sam raz dla dwulatki, nowa kosztuje ok 80zł więc możesz spokojnie dokupić jeszcze wózeczek do niej. Te klasyczne duże są za ciężkie i nieporęczne dla dwuletniego dziecka, u nas ta chou chou to ukochana laleczka od prawie roku. aukcja.onet.pl/show_item.php?item=258252530 Odpowiedz Link Zgłoś
bjoork Re: lalka dla 2 -latki 22.10.07, 09:15 upewnij się czy na 100% lubi lalki a potem podpytaj mamę, które najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: lalka dla 2 -latki 22.10.07, 09:59 nie ma jeszcze żadnej lalki tego typu (niemowlak), a czy bedzie lubiła? nie wiem, wydaje mi sie ze to dobry prezent bo urodziło nam sie w rodzinie dziecko i widze jak ona na nie reaguje, aż sie trzesie zeby dotknąć, pocałować. Odpowiedz Link Zgłoś
daytona2004 Re: lalka dla 2 -latki 22.10.07, 15:57 a ja polecam baby anabell ta płaczącą moja córcia dostała ją na 2 latka równo rok temu i od tmtej pory jest to jej najlepsza zabawka codziennie sie nia bawi myśle ze powinnaś kupic lalke funkcyjna bo sprawi to małej dużo radości a ta lalka jest super i niej jest trudna w obsłudze naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś