epaw31 29.10.07, 12:46 Witam! Czy któraś mama kupiła dziecku tornister herlitz i może się podzielić uwagami odnośnie jego uzytkowania? Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wewaw Re: Tornister Herlitz 29.10.07, 12:57 polecam plecaki top gal i fcale nie jestem przedstawicielem handlowym tej firmy. Wejdź na stronę - możesz wybrać kolor i rodzaj, a przy tym moje dzieciaki mają już 1,5roku i ani drzazga nie odpadła.. co prawda to plecaki a nie tornister 100% ale coś wybierzesz Odpowiedz Link Zgłoś
wasil_ka Re: Tornister Herlitz 29.10.07, 12:59 Mój syn ma taki tornister (typ sport) już drugi rok - bardzo porządny, stabilny, dostosowany do pleców, poprzedni tornister z wizerunkiem z Cartoon network zepsuł się bardzo szybki (wysiadły zamki błyskawiczne przy kieszeniach i coś tam jeszcze) Odpowiedz Link Zgłoś
asiara74 Re: Tornister Herlitz 29.10.07, 14:16 Polecam. Jest bardzo solidny i praktyczny - nie ma szans aby cokolwiek w nim uległo zniszczeniu. Poza tym zdrowy dla pleców. Odpowiedz Link Zgłoś
fzet Re: Tornister Herlitz 29.10.07, 15:31 Niestety nie polecam, zepsul sie po miesiacu uzytkowania, odkleiło sie światełko odbaskowe przy zmknieciu, strasznie jestem rozczarowana, bo zawsze uwazałam te firme za bardzo porzadna. Niestety zgubiłam paragon i nie moge go nawet relkamowac Odpowiedz Link Zgłoś
marka_herlitz wymiana tornistra Herlitz w ramach reklamacji 14.11.07, 13:02 Szanowna Pani! Z uwagą zapoznaliśmy się z Pani postem dotyczącym braku możliwości reklamowania tornistra marki Herlitz. Proszę o kontakt telefoniczny 0-61-650-11-39, w godzinach 08.00- 16.00 w celu uzgodnienia dostarczenia Pani nowego tornistra. Z poważaniem Dział Marketingu Odpowiedz Link Zgłoś
epaw31 Re: Tornister Herlitz 29.10.07, 16:58 Hmm już sie napaliłam by kupić na allegro, bo są za 90 zł i teraz się waham. Topgal są niestety drogie - ponad 100. I teraz nie wiem... A córci sie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
nomasz Re: Tornister Herlitz 29.10.07, 18:25 1 odp. na nie,2 odp. na tak.Córce się podoba,kupuj Odpowiedz Link Zgłoś
violik Re: Tornister Herlitz 29.10.07, 20:32 porównywaliśmy z dzieckiem - za ciężki, za drogi, zbyt wydumany i dziecku się nie podobał nam też Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Tornister Herlitz 29.10.07, 22:01 kupiłam, teraz stoi na półce i kurz zbiera - za ciężki, za duży. Solidny i owszem, ale chyba dla większego dziecka (mój syn 21 kg, 118 cm). Odpowiedz Link Zgłoś
pamama Re: Tornister Herlitz 29.10.07, 22:34 Syn nosi tornister tej firmy drugi rok ale jest b.wysoki (146 cm i 33 kg) więc łatwiej mu było coś dopasować. Uważam że jest solidny ale wydaje się jednak ciężki i ograbny (poziomy układ). W tym roku zastanawiałam się nad Top Gal-em bo wydaje się zgrabniejszy (pionowy) ale czy jest lżejszy (to było najważniejsze) wątpię. Oba plecaki mają profilowane plecy. W końcu tornistra nie zmieniliśmy, bo młody jest zadowlony a do szkoły (15 min. marszem) i tak mu noszę. Odpowiedz Link Zgłoś
iwciab Re: Tornister Herlitz 30.10.07, 15:08 Córka ma taki tornister, co prawda od dwóch mies dopiero ale jest ok, no może w ulewny deszcze trzeba trochę uważać, żeby zeszyty nie zwilgotniały, ale wydaje mi sie że w ulewny deszcz każdy tornister moze trochę przecieknąć Odpowiedz Link Zgłoś
kolibeer2 Re: Tornister Herlitz 30.10.07, 19:10 według mnie plecak jest za ciężki , jest też mało funkcjonalny- jedna duża komora teoretycznie przedzielona to średni pomysł - wszystko razem córka nosiła w pierwszej klasie , bo wtłukłam sobie do głowy , ze on taki dobry bo ma sztywne plecki , ale co z tego skoro Ola nie potrafiła go założyć sama na plecy.Teraz mamy plecak kupiony w sklepie turystycznym i ten podoba mi się o wiele bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: Tornister Herlitz 30.10.07, 20:50 ja jestem bardzo zadowolona z tornistra Herlitz. Są różne typy, najnowsze modele są naprawdę lekkie. Poza tym jest wygodny dla dziecka, dużo pomieści, jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
epaw31 Re: Tornister Herlitz 31.10.07, 08:45 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Zdecydowałyśmy się na zakup, córce się podoba, ja jestem zwolenniczką plecaków w młodszych klasach. Zobaczymy jak będzie w praktyce. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś