clio_1 06.11.07, 14:14 W przyszłym tygodniu mają być drewniane kolejki dla dzieci po 99 zl i taki maly zestaw z lokomotywa za 39 zl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clio_1 Re: Tchibo 06.11.07, 14:20 Ups, źle spojrzalam, za 39 zl to będzie zestaw muzyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kotagus Re: Tchibo 06.11.07, 16:12 A Ty masz może już najnowszą gazetkę? Chciałoby Ci się przepisać, co będzie jeszcze - tak ogólnie? Jakieś lale i ich "osprzęt"? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaifilip Re: Tchibo 06.11.07, 17:02 Asortyment dostępny na www.tchibo.de . Tylko trzeba sobie ceny w przybliżeniu przeliczyć na złotówki i poczekać do juta. Na polskiej stronie tchibo będzie można zobaczyć, co będzie u nas. Dużo dla lal dodatków widziałam. Ta kolejka fajna. W ubiegłym roku sprezentowaliśmy synkowi bardzo podobną, bo bez lokomotywowni. Lokomotywa jeździ do przodu i wtedy też świeci i do tyłu. Tory pasują do ikeowych i tych z tesco. dorota Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Tchibo 06.11.07, 21:15 Zajrzałam sobie na www.tchibo.de i duzo fajnych rzeczy ma być. oczywiście co najmniej 1/3 u nas nie będzie, ale zobaczymy.... Ma byc lalka bobas funkcyjna 46cm i kilka zestawów ubranek dla niej, tor drewniany dla szklanych kulek, kasa sklepowa i artykuły spożywcze w koszyczku, teleskop i lornetka (pewnie u nas nie będzie) fajny kalendarz adwentowy (też pewnie u nas nie będzie , z ubranek moją uwage zwróciły: dwupak rajstopek gładkie różowe i białe w wypukłe wzory, 2 bluzeczki z dł. ręk. z zimowymi dekoracjami, ocieplane jeansy, ale chyba uniseks, chustki na szyje zapinane na rzep, piżama. Ubranka w rozm. od 110/116. Odpowiedz Link Zgłoś