aska2000 14.11.07, 13:24 Zastanawiam się nad zakupem dla córy pościeli Tchibo (z ostatniej oferty): www.systemtchibo.pl/?nodeid=strona_glowna&aph_zawartosc_cmt_id=299 Jakie macie zdanie nt jakości? Warto? Poradźcie, proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexsc Re: Pościel z Tchibo - macie, warto? 14.11.07, 13:53 mam pościele z tchibo ale nie te o które pytasz, mamy 'dla doroslych' czyli normalne zestawy. Jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Pościel z Tchibo - macie, warto? 14.11.07, 14:30 alexsc napisała: > mam pościele z tchibo ale nie te o które pytasz, mamy 'dla > doroslych' czyli normalne zestawy. Jestem zadowolona. Dzięki za info - mam nadzieję,że 'dziecinne' pościele trzymają poziom Poobmacuję zresztą dziś w sklepie, mam nadzieję, to się okaże Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
olawka Re: Pościel z Tchibo - macie, warto? 14.11.07, 14:46 My mamy z innej kolekcji z baletnicą (1.06. albo zeszły rok świeta) stan ok, nic się nie rozeszło itp polecam Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: Pościel z Tchibo - macie, warto? 14.11.07, 16:29 Mam pościel z tchibo dla dorosłych i jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Pościel z Tchibo - macie, warto? 14.11.07, 16:31 a narzute na lozko moze ktos ma...? Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Pościel z Tchibo - macie, warto? 15.11.07, 08:57 Pochwalę się - dopadłam wczoraj sklepu na 5 minut przed zamknięciem i pościel już mam - wygląda ładnie, mam nadzieję,że 'w praniu' też się sprawdzi. A dodatkowo stałam się posiadaczką podwójnego kompletu firmowych filiżanek, chyba świątecznego, design w każdym bądź razie na to wskazuje Właśnie piję sobie poranną kawkę i pomimo,iż zdaję sobie sprawę z marketingowych chwytów, to i tak mi miło Pozdrawiam P.S. Do Mamy007- na narzutę spojrzałam naprawdę przelotnie (czas!!), ale wyglądała OK Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: Pościel z Tchibo - macie, warto? 15.11.07, 09:27 Proszę o pomoc, czy ktoś widział w jakimś sklepie jeszcze tę różową pościel i narzutę. Proszę - kupcie mi. Zwrócę wszystkie koszty zwiazane z wysyłką do Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Pościel z Tchibo - macie, warto? 15.11.07, 10:18 marcyszka napisała: > Proszę o pomoc, czy ktoś widział w jakimś sklepie jeszcze tę różową > pościel i narzutę. Proszę - kupcie mi. Zwrócę wszystkie koszty > zwiazane z wysyłką do Warszawy Mogę być w katowickim Tchibo w weekend, jeżeli nikt Ci wcześniej nie kupi, a pościele będą jeszcze (wczoraj wieczorem było kilka - może z 6-7?, narzut nie liczyłam , to mogę kupić - napisz na priv najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Pościel z Tchibo - macie, warto? 15.11.07, 10:22 My mamy pościel z Tchibo - dwustronną w księżniczki i jest super, wielokrotnie prana a wygląda jak nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga69 Re: Pościel z Tchibo - macie, warto? 15.11.07, 10:43 Dzisiaj obok mnie otworzyli sklep Tchibo (Gdańsk) jak ktoś coś chce to mogę kupić, było wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Re: Pościel z Tchibo - macie, warto? 15.11.07, 13:19 Ja bym prosila o zestaw instrumentow,jesli w realu wyglada na porzadny ,posciel i narzute na lozko(tylko zobacz,czy ona pasuje na lozko 90x200).Acha a moze widzialas tego konika pluszowego,duzy jest?Ja po zakupie przesle ci pieniazki na konto,wiec pisz na annulak1@o2.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga69 Re: Pościel z Tchibo - macie, warto? 15.11.07, 14:27 wysałąm maila na pocztę którą podałaś Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: Pościel z Tchibo - macie, warto? 15.11.07, 15:37 Bardzo dziękuję - wiedziałam, że moge na Was liczyć. Udało mi się dziś dodzwonic do warszawskiego Klifa i podobno jeszcze mają pościel i narzuty. Zaraz po pracy podjadę i mam nadzieję, że uda mi sie kupić. Mam jeszcze pytanie, o wymiary pościeli - czy one sa tzw. standardowe? Są różnice pomiedzy polsą stroną www a niemiecką. Na niemieckiej stronie podają: kołdra ok 135x200, poduszka ok. 80x80 Na naszych stronach zaś: kołdra ok 140x200, poduszka ok. 70x80 - i to byłby nasz polski standard. Nie chciałabym kupić pościeli, a później mieć kłopotu ze znalezieniem do niej wkładu Odpowiedz Link Zgłoś