aaga8 15.11.07, 11:43 Wyglądają jak kolorowe chrupki kukurydziane a skleja je się wodą i tworzy budowle, postaci etc. Pomóżcie - gdzie mogę to znaleźć. Jak się nazywa ta zabawka????? Mam zamówienie i nie wiem jak szukać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: "chrupki" do budowania!!!!! 15.11.07, 12:52 wiesz co nie wiem czy nie piszesz o kulkach fisher prica ostatnio głośno o nich było i zostały wycofane Odpowiedz Link Zgłoś
agaszaga PlayMais 15.11.07, 13:06 merlin.pl/frontend/browse/product/206,407505.html pozdrawiam, agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
aaga8 Re: "chrupki" do budowania!!!!! 15.11.07, 13:09 Nie, na pewno nie FP. Takie walce z substancji przypominającej chrupki kukurydziane. Do konstrukcji domków, stworów, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
aaga8 Re: "chrupki" do budowania!!!!! 15.11.07, 13:40 dziękuję Dobra Kobieto o to chodziło Święty Mikołaj uszczęśliwi mojego synka Odpowiedz Link Zgłoś
monsee A jak przekonać dziecko... 15.11.07, 13:41 żeby nie zabrało się za jedzenie tego? Bo wygląd ma naprawdę bardzo chrupkowy... Odpowiedz Link Zgłoś
agaszaga ciesze sie, ze mogłam pomóc:) 15.11.07, 14:56 i mam nadzieję, ze Twojemu synkowi spodoba się "chrupowa" zabawa... u nas b. sprawdza się zabawa z chrupami - robimy budowle, zwierzaki, kwiatki, wykorzystujemy je tez w laurkach - jedyny kłopot, to ze jak sie bardziej pomoczy to farbują łapki... Odpowiedz Link Zgłoś
kisia75 Re: ciesze sie, ze mogłam pomóc:) 15.11.07, 15:01 kupiłam w merlinie to cudo chrupkowe i jak dla mnie to badziewie, mój syn tez nie był zachwycony, ale może Wam sie spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
aaga8 Re: ciesze sie, ze mogłam pomóc:) 16.11.07, 08:10 No cóż ja też wolę lego albo playmobile ale mój synek od kiedy mu sie skończył zestaw, który dostał po starszym bracie, co jakiś czas prosi o nowy. A że wymaga on precyzji i kreatywności to chętnie mu kupię. Odpowiedz Link Zgłoś