martulka79 27.11.07, 09:08 Gdzie kupie fajne,w miare tanie, lekkie sanki z oparciem?W Biedronce byly ostatnio, ale marnej jakosci(nawet nie polakierowane) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: sanki,Wroclaw 27.11.07, 11:27 W DH Astra na stoisku sportowym jest imponujacy wybór sanek. Wszyststkie modele solidne, z niemieckim certyfikatem bezpieczeństwa TUV. Duze, małe, z oparciem, bez, składane. Niestety wysoka jakość oznacza wyższą cene, ale myślę, że warto, my kupowaliśmy tam sanki dwa lata temu - myślę, że jeszcze kilka pokoleń na nich pojeździ Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: dzieki pia! n/t 27.11.07, 12:23 Pia, pokaż jakie sanki kupiłaś? ja nie wiem jakie dla trzylatka...drewaniane z oparciem? bez? plastikowe? mieliśmy zwykłe drewaniane ale z metalowym oparciem to nam zadzerwiały i wyrzuciliśmy. POza tym były małe, tak że nie można było z małym jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
a2jan Re: dzieki pia! n/t 27.11.07, 14:14 zobaczcie tutaj, to sa sanki te same co w Astrze a o wiele tansze www.sanki.com.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
magdakb2 Re: dzieki pia! n/t 27.11.07, 21:41 Ja mam sanki z oparciem które w zeszłym roku kupiłam chyba po 60 zł. Ale z nich nie skorzystałam.Jeśli ktoś byłby zainteresowany to mogę sprzedać za 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
martulka79 Re: dzieki pia! n/t 28.11.07, 07:59 Gdybys mogla przeslac zdjecia na maila,bylabym wdzieczna. marta5tek@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś