mama-ola 03.12.07, 12:02 Witam! Czy widziałyście w jakimś sklepie ubranka z Noddym, np. piżamki albo bluzeczki? Wiem, że na allegro są, ale mnie interesują normalne sklepy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka.kreska bhs 03.12.07, 13:45 chyba to byl noddy....albo jakis podobny ludzik - jesli jestes z wawy mozesz sprawdzic - tylko uprzedzam ze az tak dokladnie sie nie przygladalam wiec moze to nie byc on Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: bhs 03.12.07, 14:31 Nie jestem z wawy i nie wiem, czy jest bhs w Trójmieście, ale się zorientuję. Dziękuję za podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
jorn1 Re: bhs 03.12.07, 15:23 Bywaja tez w Mothecare. Wczesniej byly bluzeczki, bielizna itp, ale ostatnio widzialam tylko pizamki. Sa niestety drogie ale swietne jakosciowo, po wielokrotnym praniu ciagle wygladaja tak samo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkastasiak1 Re: rzeczy z Noddym, np. ubrania - widział ktoś? 06.12.07, 22:37 Widziałam piżamki i koszulki z majteczkami w Auchan. Odpowiedz Link Zgłoś