katka761 03.12.07, 21:04 może niekoniecznie do kkupienia na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotka.szrotka Re: znikopis - jaki macie sprawdzony i polecacie? 03.12.07, 21:48 Biedronka miała w ofercie świątecznej duży znikopis A4. Jest genialny, kolorowy ekran, trzy stempelki - gwiazdka, autko i koło, pisak z cienką i grubą końcówką. Cudownie się na nim rysuje, miękko i płynnie. Kolory są 4, ekran jest podzielony na kolorowe kwadraty. Wcześniej mieliśmy inny i niby normalny ale był cienki w porównaniu z biedronkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamalgosi Re: znikopis - jaki macie sprawdzony i polecacie? 03.12.07, 21:54 dopisuję się do biedronkowego... mamy ten duży z 3 stempelkami już rok i nic się z nim nie dzieje. W tym roku były z kolorowym ekranem ale nie kupowałam bo ten jest prawie jak nowy mimo silnej eksploatacji Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 Re: znikopis - jaki macie sprawdzony i polecacie? 03.12.07, 21:58 Rok temu kupilam Fisher Prica za ok 70 zł w Carrefourze, pod choinke córeczce. Stempelki sa zamykane w szufladzie wiec nie wypadaja. moja gwiazda nawet widziałam chodzi po nim a go nic nie rusza!!!! Idealny dla pomysłowego łobuza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: znikopis - jaki macie sprawdzony i polecacie? 03.12.07, 22:02 Mam Art&Fun Simba za punkty na BP i jest OK 4 stempelki i pisak z dwiema koncowkami. Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: TOMY 03.12.07, 22:47 a moj synek ma znikopis tesco i tez polecam.juz ma go rok i tez nic sie nie dzieje a jest przeciez rzucany, dziecko na nim staje itp Odpowiedz Link Zgłoś
betaw Re: TOMY 04.12.07, 16:56 Ja bardzo polecam TOMY. Synek dostał go na drugie urodziny, naprawdę żałuję, ze tak późno, bo jest świetny - super czytelny (jako jedyny chyba ma gładką powierzchnię do pisania, bez kratek) i jestem pewna,że idealny będzie nawet dla rocznego dziecka - tak łatwo się po nim pisze Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.szrotka Re: znikopis - jaki macie sprawdzony i polecacie? 03.12.07, 23:46 U nas ten z Tesco się zepsuł, mały parę razy się przeszedł po nim i ekran się wypaczył. Ale mieliśmy mały. Biedronkowy kosztuje 22 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: znikopis - jaki macie sprawdzony i polecacie? 04.12.07, 18:17 Tomy megasketcher, mamy już cztery lata i jest rewelacyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka1907 Re: znikopis - jaki macie sprawdzony i polecacie? 05.12.07, 14:39 Ja polecam Art&Fun Simby, w użyciu od 1,5 roku. Solidny, wytrzymały, estetyczny i w przystępnej cenie. Dostępny w marketach Odpowiedz Link Zgłoś