mk271 Re: Fotelik CONECO zenith-ktos ma? 07.12.07, 15:05 wlasnie podobne pytanie wczesniej zadałam. tez jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_79 Re: Fotelik CONECO zenith-ktos ma? 07.12.07, 15:37 Tez chcialam go kupic ale okazalo sie, ze te foteliki nie sa poddawane testom bezpieczenstwa i w razie wypadku nie wiadomo jak sie zachowaja...skonczylo sie na maxi cosi. Odpowiedz Link Zgłoś
jo7775 Re: Fotelik CONECO zenith-ktos ma? 10.12.07, 09:20 Ja mam i moim zdaniem warto. Szukałam czegoś w rozsądnej cenie i nowego oczywiście. Córka przesiadła się do zenitha jak skończyła roczek i od razu czekała nas długa wycieczka 5-6 godzin nad morze. Obyło sie bez zadnych problemów, siedziała grzecznie, zresztą wiekszośc czasu spała - szukałam dlatego rozkładanego. A, córka należy raczej do kruszynek, miejsca jest ok. Teraz w grubej kurtce musze jej tylko poluzowac pasy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.skupa Re: Fotelik CONECO zenith-ktos ma? 10.12.07, 11:22 Jest ok.Mały jeździ odkąd skończył pół roku . dlaczego mężczyźni nie pamiętają zawsze, że kobiety nie zapominają nigdy... Odpowiedz Link Zgłoś