olka_krakow 24.01.08, 18:01 Czy fontannna pileczek Playskool glosno gra? Czy jest moze w niej regulacja glosnosci? A moze warto kupic podrobke i nie przeplacac? www.allegro.pl/item296542323_happy_ball_fontanna_pileczek_.html Bardzo prosze o rade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlemaniak Re: Fontanna pilek Playskool 24.01.08, 18:32 My mamy tę z playskola moim zdaniem ta zabawka nie jest warta swojej ceny, posiada wyłącznie tę jedną funkcję, chodzi średnio głośno, nie ma regulacji głośności, niestety popsuła się nam do tego, gdybym jeszcze raz miała kupić kupiłabym tę podróbkę z allegro Odpowiedz Link Zgłoś
mercedes552 Re: Fontanna pilek Playskool 24.01.08, 18:35 Ja mam oryginalną , jest ładnie wykonana, fajnie gra (nie ma regulacji) ale moj 10 miesięczny Synek panicznie się jej boi.Leży więc sobie spokojnie i czeka aż Maluch podrośnie Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: Fontanna pilek Playskool 24.01.08, 22:41 mój 10 miesieczniak sie nią bawiłnie porównój tej z allegro do orginału,bo ta z allegro jest kilka razy mniejsza!!piłeczki dziecko moze połknąć!!i koleżanka mi pokazywała-to dopiero tandeta... Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: Fontanna pilek Playskool 25.01.08, 09:58 mamy fontannę Playskool kupiliśmy córeczce na roczek, przez pierwsze 2-3 dni sie jej bała, potem było ok jak na moje uszy jest głośna (i muzyczka i mechanizm wydmuchujący piłeczki do góry) córeczka jest nią średnio zainteresowana, włączy ją sobie raz w tygodniu na 5 min, cześciej próbuje do niej upchnąć inne przedmioty, typu klocki, małe maskotki itd drugi raz bym tego nie kupiła szkoda kasy na cos co w sumie stoi prawie cały czas w kącie Odpowiedz Link Zgłoś
martulka79 Re: Fontanna pilek Playskool 25.01.08, 11:08 Nie polecam tej podrobki z allegro,musielismy wyłączyc muzyke(taka byla glosna), zabawka wyglada tandetnie i malo nią zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Fontanna pilek Playskool 25.01.08, 12:52 A ja polecę te oryginalna fontannę Playskool. U nas swego czasu to była najbardziej eksploatowana zabawka, równiez wszystkie dzieci przychodzące w gości od razu sie na nią rzucały. Oczywiście, częścią zabawy bylo wrzucanie innych przedmiotów by sprawdzić, czy tez dadzą sie wydmuchać Kiedy namłodsza corka miała mniej niz rok też już się fontanną interesowała, nie bała się jej. Odpowiedz Link Zgłoś
mozynka Re: Fontanna pilek Playskool 27.01.08, 12:34 właśnie zamierzam wystawić naszą na allegro (używana, stan super, oryginalna); jak byłabyś zainteresowana napisz na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
kontaminacja Re: Fontanna pilek Playskool 27.01.08, 16:18 Ja z kolei moge polecic i to bardzo. Moj syn bawi sie nia od roku codziennie, nigdy sie jej nie bal. Mam te oryginalna. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasienki1 Re: Fontanna pilek Playskool 29.01.08, 14:07 My mamy tą oryginalną, mała dostała ją na gwiazdkę przed ukończeniem roku i bardzo lubiła się nią bawić, teraz druga pociecha się nią bawi i wogóle się nie boi, jak na moje ucho melodia jest w miarę sympatyczna, nie jest za głośna, w podróbkach jest z tym strasznie. Starsza ma 3 lata i do tej pory uwielbia tą zabawkę. Odpowiedz Link Zgłoś