smoczyca_spi 27.01.08, 14:31 znacie tą francuską firmę? Kolorystycznie fajnie się prezentuje. Cenowo trochę taniej niż dziecięce next'a (przynajmniej na allegro). Ale jak z jakością? Jesteście zadowolone z ubranek tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lewsa Re: Vertbaudet - jaka jakość 27.01.08, 14:53 Ja też jestem ciekawa, oglądałam kiedyś ich katalog i rzeczy wyglądają bardzo ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
busy_bee Re: Vertbaudet - jaka jakość 27.01.08, 15:30 smoczyca_spi napisała: > znacie tą francuską firmę? Kolorystycznie fajnie się prezentuje. > Cenowo trochę taniej niż dziecięce next'a (przynajmniej na allegro). > Ale jak z jakością? Jesteście zadowolone z ubranek tej firmy? Jakosc jest bardzo dobra (chyba nawet lepsza od NEXT), ale rozmiarowka mocno zanizona (jak wiekszosc francuskich firm) - czasami nawet o 2 numery, np. na 5-latke kupuje rozmiar na 7-lat. Ogolnie polecam te mniej popularne marki jak PUMPKIN PATCH, GYMBOREE, MINI BODEN, bo ubranka sa przesliczne, a jakoscia nie ustepuja, a nawet przewyzszaja mocno rozreklamowany NEXT. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Vertbaudet - jaka jakość 27.01.08, 22:00 jakosc bardzo dobra, zwlaszcza buty - sa skorzane, maja elastyczne podeszwy, niektóre profilowana wkładkę.Rozmiarówka mała dla szeciolatki zaczynam zamawiac na 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Vertbaudet - jaka jakość 27.01.08, 22:02 smoczyca_spi napisała: > znacie tą francuską firmę? Kolorystycznie fajnie się prezentuje. > Cenowo trochę taniej niż dziecięce next'a (przynajmniej na allegro). w sklepie drozsze od nexta Odpowiedz Link Zgłoś