asikol 01.02.08, 21:06 Czy mogłybyście mi polecić jaki dobry i w miarę tani laktator. Mam zamiar kupić ale nie mam zupełnie pojęcia jaki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
id.kulka Re: laktator 01.02.08, 21:14 Obawiam się, że będzie problem z tym dobrym i tanim Ja kupiłam tani (canpol babies) i wywaliłam do kosza... Potem jeszcze jeden tani - i znów to samo. A potem droższy (Tuffi elekrtyczny) i sprawdził się super. Z ręcznych na pewno jest dobry Avent Isis - kosztuje niestety sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
angel-marta Re: laktator 01.02.08, 21:24 hej.to zalezy co dla ciebie znaczy tani.ja kupiłam chicco za 59 zł ( to chyba tani) i okazał sie totalnym niewypałem.potem uzywałam Avent Isis (kosztuje ok 180 zł , ale ja miałam pozyczony) i był rewelacja! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: laktator 01.02.08, 22:09 ja najpierw kupilam medele reczny i byl ok na pierwsze szpitalne i nawalowe potrzeby, potem jak mlody mial juz z 7 miechow kupilam elektryczny medeli - potrzebny byl mi laktator na wyjazdahc zbeym nie miala bicepsow jak pudzianowski przy mlodej medela mini electric sprawdza sie w 100% bez niej chyba bym sie powiesila - jesli zmaierzasz wrocic do pracy albo odciagac czesto mleko to kup elektryczny laktator Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: laktator 02.02.08, 11:34 Medela ręczna, avent isis - z ręcznych. Możesz kupić na allegro używany, wymyjesz, wygotujesz i będzie gotowy do użycia. Tak jak ktoś już pisał - jeżeli planujesz szybki powrót do pracy - warto zainwestować w elektryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
berciunia1 Re: laktator 02.02.08, 11:58 te polecam wvent- kupiłam używany na allegro- naprawdę nie watro bać się zakupu używanego laktatora tej firmy. osoba od której odkupiłm używała go pok 7 mcy sama używałam go ok 5 mcy, a moja przyjaciółka której go pożyczyłam tez korzystała z niego przeszło pół roku- i laktator nadal jest w super stanie. od razu dodaję że nie mam nic wspólnego w tymi aukcjami- po prostu pokazuję oferty, które warte sa kupna. www.allegro.pl/item303636887_laktator_avent_isis.html www.allegro.pl/item303829504_laktator_avent_naturally_isis.html www.allegro.pl/item304183344_laktator_avent_isis_gratisy_.html www.allegro.pl/item304488410_laktator_avent_naturally_isis_gratisy_od_1zl_bm.html ja chyba kupiłabym ten: www.allegro.pl/item305417936__laktator_avent_isis_butelka_gratis_krem_hipp.htmlpotem tylko dokupisz normalna butelkę. Odpowiedz Link Zgłoś
berciunia1 poprawiony link 02.02.08, 11:58 www.allegro.pl/item305417936__laktator_avent_isis_butelka_gratis_krem_hipp.html Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: poprawiony link 02.02.08, 12:33 Jeśli będziesz korzystała często, najlepszy będzie elektryczny. Ja używałam sporadycznie, miałam więc ręczny avent isis, byłam bardzo zadowolona. Miałam też canpol, kupiony naprędce podczas wyjazdu, gdy zapomniałam zabrać z domu aventa i niestety canpol nie sprawdził się. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: laktator 02.02.08, 22:40 Zadowolona byłam z Avent Isis - kupiłam uzywany na Allegro, wygotowałam i bylo Ok. Póżniej jeszcze dalej odsprzedalam za niewielkie pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś