minkapinka 12.02.08, 11:11 dla bardzo energicznej sześciolatki www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a1221ca6e5a8dacc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pade Re: Która lepsza ? ;) 12.02.08, 11:20 mnie się podoba druga ale na zdjęciu może wyglądać inaczej niż w rzeczywistości... Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Która lepsza ? ;) 12.02.08, 11:23 mnie tez druga miałam kurteczke nexta w takim fasonie była super Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Która lepsza ? ;) 12.02.08, 11:26 Moim zdaniem i lepsza i ładniejsza jest ta, którą ma na sobie blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Która lepsza ? ;) 12.02.08, 11:38 A mnie się zadna nie podoba Serio, wydaje mi się, ze w jeansowej kurtce tak małemu dziecku jednak będzie niewygodnie, sztywno, a juz szczególnie, gdyby miała nosic te pierwszą jak na zdjęciu, z podwiniętymi rekawami. Piszesz, ze corka jest energiczna - moim zdaniem takie kurtki lepiej sie sprawdzą dla dziecka-ślimaka (jak to obrazowo określa moj tato), tj takiego co to, jak posadzisz, tak siedzi wizualnie najbardziej podoba mi sie pierwsza, jesli chodzi o kolorystyke, a trzecia, jesli chodzi o fason. Odpowiedz Link Zgłoś
mira31 Re: Która lepsza ? ;) 12.02.08, 12:32 mi zdecydowanie i kolorystycznie i fasonem nr 3. jest taka najbardziej klasyczna - podobną, tylko z wpinaną bawełnianą bluzą kupiłam dla córki w c&a. ładnie w niej wyglada, ale się w niej nigdy nie zapina - ciężko jest zapiąć -nawet mi- te guziki. mimo małej funkcjonalności jeansowych katanek moja córka ma zawsze taką w szafie, bo pasują do wielu rzeczy, po prostu nie daję jej takich kurtek do przedszkola. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka241 Re: Która lepsza ? ;) 12.02.08, 13:23 uważam że najładniejsza jest ta druga kurteczka. To nieprawda że jeans'owe kurtki są niewygondne. Córka ma Gap'a jest wykonana z bardzo miękkiego jeansu i nosi się doskonale. Natomiast - co dziwne- kurtka next'a z bluzą jest bardzo sztywna i mała wygląda w niej jak robocik )) Także wszystko zależy od jakosci materiału, pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Która lepsza ? ;) 12.02.08, 13:39 Pierwsza i druga, ze wskazaniem na drugą . Trzecia jest bardzo klasyczna, a takich pełno w sklepach, tamte mają dodatkowy smaczek . Wszysto zależy od jakości materiału, ale u nas nawet sztywniejsze katanki także się sprawdziły. Odpowiedz Link Zgłoś
aklekotka Re: Która lepsza ? ;) 12.02.08, 13:47 Podobają mi sie druga i trzecia. Druga fajnie wygląda na pokazanej dziewczynce. Z kolei trzecia jest taka klasyczna, a takie rzeczy lubię Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr mnie się podoba trzecia 12.02.08, 13:49 jezeli chodzi o jeans to lubię proste, klasyczne rzeczy. Żadnych udziwnień. Jeżeli materiał będzie miękki to na pewno sie sprawdzi. Moja córka bardzo lubi jeansowe kurtki ale pod warunkiem, że nie sa sztywne. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Która lepsza ? ;) 12.02.08, 15:19 Gap jest najbardziej funkcjonalny bo miekki i guziki łatwo sie zapinają w porównaniu ze wszystkimi jakie widzialam na rynku. No i jest klasyczny, ja osobiście to lubię najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Która lepsza ? ;) 12.02.08, 15:47 Gapa mam ubiegłoroczną - wiem, ze jest fajna www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f328538b565ac6aa.html zastanawiam sie, czy jest sens kupowac podobną Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Która lepsza ? ;) 20.02.08, 10:03 dzięki za uwagi - zdecydowałam sie na środkowa, bo dostałam 25% zniżki Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: kup wszystkie;-) 12.02.08, 15:37 co osoba to inna opinia... bo inny gust wg mnie ta trzecia jest uniwersalna bo najbardziej klasyczna a druga w stylu militarnym więc topowa i bajerancka...i póki wyjdzie z mody to dziecko wyrośnie chyba kupiłabym tą trzecią... wydaje sie tez najwygodniejsza chyba nie pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: kup wszystkie;-) 12.02.08, 15:55 Najbardziej podoba mi sie druga. Sama mam podobną Jest niebanalna, zwraca uwagę.No i trafia w aktualne trendyNie wiem tylko jak dla dziecka sprawdza sie taka długość(na zdjęciu wydaje sie b. krótka). Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: kup wszystkie;-) 12.02.08, 15:50 kupiłabym wszystkie , ale są dwa problemy: nie mam gdzie trzymać i musiałabym jeździć w ciągu dnia do przedszkola, żeby Zosię przebrać, w przeciwnym razie nie miałaby szansy wszystkiego założyć Odpowiedz Link Zgłoś
kasbitt wielki problem rozwiazał sie sam 12.02.08, 17:30 Czyli: kupujesz wszystkie i jezdzisz dwa razy do przedszkola , żeby Zosie przebrac.....No i po wielkim problemie!!!! hihih.... Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: kup wszystkie;-) 12.02.08, 18:42 jak ja Cię rozumiem)) mam to samo, na zimę Paulisia miała 4 kurtki, kożuszek i płaszczyk i dwa kombinezony...nie wiem po co, chyba tylko po to, żeby mi się szafa nie domykała. I tak chodziła non stop w brązowej kurtce z h&m a od czasu gdy kupiłam kożuszek zary, w kożuszku. Kombinezon miała na sobie raz, ale to wiadomo dlaczego. Obiecałam sobie, ze od wiosny zachowam wstrzemięźliwość i kupię tylko kurtkę wiosenną, katankę i płaszczyk i..guzik. Już mam tego dwa razy tyle a jeszcze nie kupiłam katanki)) Jakiej firmy jest ta druga? Da się kupić w Polsce? Droga?)) Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: kup wszystkie;-) 12.02.08, 19:30 Kupowanie tak duzej ilosci rzeczy, a zwłaszcza butów, to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Wiem o tym, a mimo wszystko kupuję. A ja mam na razie 3 kurtki zeszłoroczne i nowy płaszczyk. Chce jeszcze cos jeansowego, wiatrówkę i cos białego (jestem uzależniona od białego na lato) Masz juz te kurtke z H&M? Jestem ciekawa czy warto. Ta druga kurtka to Vertbaudet.Kosztuje w przeliczeniu 85 zł. Chyba sie na nią zdecyduję. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: kup wszystkie;-) 12.02.08, 19:53 mam jest świetnie uszyta, duuużo lepiej niż te sztandarowe z kwiatkiem itp., jedynie kolor trudny do określenia dziś jest ciemno, zero slońca, więc nawet nie potrafię okreslić tego odcienia tak myślalam, że to verbaudet i w sumie niedroga, zamawiasz już teraz? ja bym chciala zobaczyć co będzie w ofercie naszych sieciówek, a potem, jak nic mi nie wpadnie w oko to poszukam gdzie indziej bialy to mam żakiet next z rękawem trzy czwarte zapinany na duzy guzik kupilam na allegro i jestem nim zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: kup wszystkie;-) 13.02.08, 00:21 ja bym kupiłą wszystkie zresztą zawsze tak robię i w efekcie Jula chodzi w 1/3 rzeczy.Ale zawsze myślę że jak nie kupię to będę załowała.Butów kupuję mniej,ale za to wszystkie w Naturino więc wychodzi pewnie i tak tyle co za więcej par;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 a dla chłopca-widział ktoś? 13.02.08, 16:44 A czy ktoś widział tego typu jak druga ale dla chłopca? Odpowiedz Link Zgłoś