Dodaj do ulubionych

kolekcja lato w Next

26.02.08, 16:01
dziewczyny skąd na allegro mają ubranka Next z kolekcji lato
przecierz jeszcze nic nie ma w katalogu
Obserwuj wątek
    • kropkacom Re: kolekcja lato w Next 26.02.08, 16:11
      W sklepach w Anglii pewnie jest już jakiś czas. Pytanie skąd mają zdjęcia? He he.
      • nataliam2 Re: kolekcja lato w Next 26.02.08, 16:14
        Wg mnie w necie jest już kolekcja letnia nexta. Sama zamówiłam synkowi
        bluzeczki, krótkie spodenki itd. W marcu na stronie nexta powinno jeszcze coś
        dojść, ale część jest już teraz.
        • kropkacom Re: kolekcja lato w Next 26.02.08, 16:21
          Moim zdaniem w katalogu internetowym nic nowego nie przybyło od początku
          kolekcji wiosna\lato 08. A te ciuszki które tam cały czas się znajdują też są
          przecież letnie. Dojdzie tylko kilkanaście nowych modeli
      • busy_bee Re: kolekcja lato w Next 26.02.08, 16:20
        kropkacom napisała:

> W sklepach w Anglii pewnie jest już jakiś czas.

No wlasnie. W sklepach juz niepodzielnie panuje lato (bylam w sobote
        i troszke nakupilam), a pierwsze zwiastuny pojawily sie jakis
        miesiac temu.

Pytanie skąd mają zdjęcia?

A skad wzieli zdjecia katalogowe? Moze z katalogu papierowego - ten
        jest od razu wydawany na caly sezon.
        • kropkacom Re: kolekcja lato w Next 26.02.08, 16:22
          > A skad wzieli zdjecia katalogowe? Moze z katalogu papierowego - ten
          > jest od razu wydawany na caly sezon

Tez o tym myślałam smile
          • zuzikd Re: kolekcja lato w Next 26.02.08, 16:25
            Maja ze sklepów NEXT w anglii. Zdjecia katalogowe maja z netu. Ci, którzy juz
            dluga maja konto u nich maja dostep juz do uzupelnienia kolekcji letniej. smile
            • sylwia1239 Re: kolekcja lato w Next 26.02.08, 17:04
              no to się wszystko wyjaśniło nam pozostaje czekać.dzięki
              • beata.londyn Re: kolekcja lato w Next 26.02.08, 18:08
                skad zdjecia, to bardzo proste wink Next do wybranych klientow wysyla
                zaproszenie do zamowien ze znizka 15% z kolekcji, ktora w danym
                momencie nie jest dostepna on-line
                ja dostapilam tego szczescia w grudniu wink

a tu link dla ciekawskich smile))
                www.next.co.uk/preview/login.asp
                • olaiala do BEATA.LONDYN 26.02.08, 18:32
                  Mam pytanie odnosnie tej oferty przedsezonowej wyprzedazy w NEXT.
                  Wysylaja mailem czy poczta katalog z tymi rzecami niedostepnymi on-line?
                  Rozumiem ze zamowienie trzeba zlozyc do 2 marca zeby skozystac z oferty i ta
                  znizka obowiazuje jedynie na te rzeczy co sa teraz niewidoczne on-line. Czy
                  zamawiajac teraz z aktualnej oferty on-line, automatycznie zamawiajac bede
                  miala ten numer klienta czy dopiero po otrzymaniu paczki na fakturze.
                  Dziekuje bardzo za odpowiedz, bo zamiezam dzis zlozyc zamowienie.
                  • beata.londyn Re: do BEATA.LONDYN 26.02.08, 18:45
                    Aby zlozyc zamowienie trzeba miec juz u nich otwarte konto
                    kredytowe. Jesli je masz musisz miec zaproszenie. Najczesciej
                    wysylaja je mailem, tym razem po zalogowaniu kieruja cie do strony
                    gdzie mozesz ogladnac nowe ciuszki - znizka obowiazuje tylko na te
                    ubranka.
                    To wiem od znajomej wink
                    Poprzednim razem dostalam katalog ksiazkowy z oferta znizkowa i
                    zakupy robilam poprzez Quickshop.

pozdrawiam
                    • pyza_uk Re: do BEATA.LONDYN 26.02.08, 18:47
                      Ja tez chce zproszenie :0)
                      Zaraz do nich dzwonie...
                      • beata.londyn Re: do BEATA.LONDYN 26.02.08, 18:52
                        Pyza_uk daj znac czy sie udalo to ja tez zadzownie wink))
                        • pyza_uk Re: do BEATA.LONDYN 26.02.08, 18:58
                          Zadzwonilam i niestety doopa blada, bo to komputer podobno losuje
                          (ale juz dwukrotnie wyprosilam zaproszenie vip na wyprzedaz, wiec
                          czasami warto dzwonic). Poza tym powiedziano mi, ze to 'preview'
                          jest juz otwarte dla wszystkich (czyli promocja zakonczona?). Ja
                          katalog uzupelniajacy dostalam juz dawno temu, ale nie bylo tam
                          zadnych tajnych kodow, niestety. Ale i tak zawsze udaje mi sie
                          znalezc kod na free p&p wink
                          • pia_ Dziewczyny 26.02.08, 20:11
                            A macie taką możliwość aby przesłać mi ten katalog mailem - chodzi o
                            uzupełnienie kolekcji. Trochę mnie ciekawość zżera co tam się
                            jeszcze pojawi - choć jak widzę po ostatnich postach, jest to coraz
                            bardziej niepoprawne forumowo (ta niby fascynacja Nextem).
                            • pyza_uk Re: Dziewczyny 26.02.08, 20:24
                              pia - katalog uzupelniajacy jest juz dostepny on-line (dodali po
                              prostu nowe zdjecia do reszty kolekcji).
                              • zuzikd Re: Dziewczyny 26.02.08, 21:09
                                ja tam nie widze niczego nowego
                                • pia_ Re: Dziewczyny 26.02.08, 21:13
                                  Ja też chyba ślepa jestem, bo niczego nowego nie widzę sad
                                  • kropkacom Re: Dziewczyny 26.02.08, 21:24
                                    Dla nas jeszcze nie ma sad Ale to będzie tylko kilka ciuszków.
                                    • zuzikd Re: Dziewczyny 26.02.08, 21:36
                                      no nie wiem... kolezanka mi juz kupila kilka swietnych ciuszków, na allegro tez
                                      jest mnostwo, wiec chyba nie kilka smile
                                      • pyza_uk Re: Dziewczyny 27.02.08, 10:30
                                        Jak mozesz, to podaj mi linka do aukcji allegro do tych nowych
                                        ubranek, ktorych nie widac on-line w next. Sprawdze czy sa w tym
                                        nowym, papierowym katalogu, ktory mi przyslali i jak sa, to wam
                                        podam nr katalogowy.
                                        • zuzikd Re: Dziewczyny 27.02.08, 10:34
                                          allegro.pl/item319578794_next_lato_08_nowa_kurtka_1_5_2l_92_seledynowa_.html
                                          prosze bardzo
                                          ta dziewczyna ma sporo nowosci.
                                          Jednak ceny zabójcze. Ja za ta kurtke w sklepie NEXT płaciłam 12Ł czyli 60zł a
                                          ona ma cene 3 razy taka.
                                          • pyza_uk Re: Dziewczyny 27.02.08, 11:49
                                            Nie ma tych zdjec w uzupelniajacym katalogu Next directory Spring
                                            Summer 2008. Wiecej nic nie potrafie na ten temat doadc...
                                            • zuzikd Re: Dziewczyny 28.02.08, 13:11
                                              a podaj jakikolwiek kod z uzupełnienia proszę
                                          • aleksandra1977 Re: Dziewczyny 27.02.08, 11:56
                                            Ta dziewczyna ma zarejestrowana dzialalnosc w Polsce i zaopatruje
                                            sie tez u posrednika. Stad te wysokie ceny.
                          • beata.londyn Re: do BEATA.LONDYN 27.02.08, 14:25
                            Pyza ja tez dzwonilam do Next wczoraj i to samo mi powiedzieli... ze
                            niby komputer losuje...
                            A dzieki tobie tez mam zawsze kod na jakas free przesylke wink

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka