sylwia1239 26.02.08, 16:01 dziewczyny skąd na allegro mają ubranka Next z kolekcji lato przecierz jeszcze nic nie ma w katalogu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkacom Re: kolekcja lato w Next 26.02.08, 16:11 W sklepach w Anglii pewnie jest już jakiś czas. Pytanie skąd mają zdjęcia? He he. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: kolekcja lato w Next 26.02.08, 16:14 Wg mnie w necie jest już kolekcja letnia nexta. Sama zamówiłam synkowi bluzeczki, krótkie spodenki itd. W marcu na stronie nexta powinno jeszcze coś dojść, ale część jest już teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: kolekcja lato w Next 26.02.08, 16:21 Moim zdaniem w katalogu internetowym nic nowego nie przybyło od początku kolekcji wiosna\lato 08. A te ciuszki które tam cały czas się znajdują też są przecież letnie. Dojdzie tylko kilkanaście nowych modeli Odpowiedz Link Zgłoś
busy_bee Re: kolekcja lato w Next 26.02.08, 16:20 kropkacom napisała: > W sklepach w Anglii pewnie jest już jakiś czas. No wlasnie. W sklepach juz niepodzielnie panuje lato (bylam w sobote i troszke nakupilam), a pierwsze zwiastuny pojawily sie jakis miesiac temu. Pytanie skąd mają zdjęcia? A skad wzieli zdjecia katalogowe? Moze z katalogu papierowego - ten jest od razu wydawany na caly sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: kolekcja lato w Next 26.02.08, 16:22 > A skad wzieli zdjecia katalogowe? Moze z katalogu papierowego - ten > jest od razu wydawany na caly sezon Tez o tym myślałam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzikd Re: kolekcja lato w Next 26.02.08, 16:25 Maja ze sklepów NEXT w anglii. Zdjecia katalogowe maja z netu. Ci, którzy juz dluga maja konto u nich maja dostep juz do uzupelnienia kolekcji letniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia1239 Re: kolekcja lato w Next 26.02.08, 17:04 no to się wszystko wyjaśniło nam pozostaje czekać.dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: kolekcja lato w Next 26.02.08, 18:08 skad zdjecia, to bardzo proste Next do wybranych klientow wysyla zaproszenie do zamowien ze znizka 15% z kolekcji, ktora w danym momencie nie jest dostepna on-line ja dostapilam tego szczescia w grudniu a tu link dla ciekawskich )) www.next.co.uk/preview/login.asp Odpowiedz Link Zgłoś
olaiala do BEATA.LONDYN 26.02.08, 18:32 Mam pytanie odnosnie tej oferty przedsezonowej wyprzedazy w NEXT. Wysylaja mailem czy poczta katalog z tymi rzecami niedostepnymi on-line? Rozumiem ze zamowienie trzeba zlozyc do 2 marca zeby skozystac z oferty i ta znizka obowiazuje jedynie na te rzeczy co sa teraz niewidoczne on-line. Czy zamawiajac teraz z aktualnej oferty on-line, automatycznie zamawiajac bede miala ten numer klienta czy dopiero po otrzymaniu paczki na fakturze. Dziekuje bardzo za odpowiedz, bo zamiezam dzis zlozyc zamowienie. Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: do BEATA.LONDYN 26.02.08, 18:45 Aby zlozyc zamowienie trzeba miec juz u nich otwarte konto kredytowe. Jesli je masz musisz miec zaproszenie. Najczesciej wysylaja je mailem, tym razem po zalogowaniu kieruja cie do strony gdzie mozesz ogladnac nowe ciuszki - znizka obowiazuje tylko na te ubranka. To wiem od znajomej Poprzednim razem dostalam katalog ksiazkowy z oferta znizkowa i zakupy robilam poprzez Quickshop. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: do BEATA.LONDYN 26.02.08, 18:47 Ja tez chce zproszenie :0) Zaraz do nich dzwonie... Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: do BEATA.LONDYN 26.02.08, 18:52 Pyza_uk daj znac czy sie udalo to ja tez zadzownie )) Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: do BEATA.LONDYN 26.02.08, 18:58 Zadzwonilam i niestety doopa blada, bo to komputer podobno losuje (ale juz dwukrotnie wyprosilam zaproszenie vip na wyprzedaz, wiec czasami warto dzwonic). Poza tym powiedziano mi, ze to 'preview' jest juz otwarte dla wszystkich (czyli promocja zakonczona?). Ja katalog uzupelniajacy dostalam juz dawno temu, ale nie bylo tam zadnych tajnych kodow, niestety. Ale i tak zawsze udaje mi sie znalezc kod na free p&p Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Dziewczyny 26.02.08, 20:11 A macie taką możliwość aby przesłać mi ten katalog mailem - chodzi o uzupełnienie kolekcji. Trochę mnie ciekawość zżera co tam się jeszcze pojawi - choć jak widzę po ostatnich postach, jest to coraz bardziej niepoprawne forumowo (ta niby fascynacja Nextem). Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: Dziewczyny 26.02.08, 20:24 pia - katalog uzupelniajacy jest juz dostepny on-line (dodali po prostu nowe zdjecia do reszty kolekcji). Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Dziewczyny 26.02.08, 21:13 Ja też chyba ślepa jestem, bo niczego nowego nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Dziewczyny 26.02.08, 21:24 Dla nas jeszcze nie ma Ale to będzie tylko kilka ciuszków. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzikd Re: Dziewczyny 26.02.08, 21:36 no nie wiem... kolezanka mi juz kupila kilka swietnych ciuszków, na allegro tez jest mnostwo, wiec chyba nie kilka Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: Dziewczyny 27.02.08, 10:30 Jak mozesz, to podaj mi linka do aukcji allegro do tych nowych ubranek, ktorych nie widac on-line w next. Sprawdze czy sa w tym nowym, papierowym katalogu, ktory mi przyslali i jak sa, to wam podam nr katalogowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzikd Re: Dziewczyny 27.02.08, 10:34 allegro.pl/item319578794_next_lato_08_nowa_kurtka_1_5_2l_92_seledynowa_.html prosze bardzo ta dziewczyna ma sporo nowosci. Jednak ceny zabójcze. Ja za ta kurtke w sklepie NEXT płaciłam 12Ł czyli 60zł a ona ma cene 3 razy taka. Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: Dziewczyny 27.02.08, 11:49 Nie ma tych zdjec w uzupelniajacym katalogu Next directory Spring Summer 2008. Wiecej nic nie potrafie na ten temat doadc... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzikd Re: Dziewczyny 28.02.08, 13:11 a podaj jakikolwiek kod z uzupełnienia proszę Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Dziewczyny 27.02.08, 11:56 Ta dziewczyna ma zarejestrowana dzialalnosc w Polsce i zaopatruje sie tez u posrednika. Stad te wysokie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: do BEATA.LONDYN 27.02.08, 14:25 Pyza ja tez dzwonilam do Next wczoraj i to samo mi powiedzieli... ze niby komputer losuje... A dzieki tobie tez mam zawsze kod na jakas free przesylke Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś