kasia-j 26.08.03, 09:00 Czy ktoś ma tę zabawkę? Czy Wasze dzieci są nią zainteresowane? Będę wdzięczna za informacje. Pozdrawiam Kaśka (mama 4 miesięcznego Szkraba) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursgmo Re: LITTLE TIKES Ogródek Zabaw-Muzyczny Ocean 27.08.03, 11:29 Moj synek ma ta i wiele innych zabawek tej firmy i szczerze polecam . Zabawka szczegolnie pieknie wyglada wieczorkiem kiedy zapada polmrok i swiatelka pieknie migoca.Wydaje tez fajne dzwieki np. szum morza - bardzo realny , czy bulgotanie.A bawi sie nia Maciek do dzis choc ma 18 mies. tylko juz na stojaco ( zabawka ma taka opcje). No i cena jest niewysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-j Re: LITTLE TIKES Ogródek Zabaw-Muzyczny Ocean 27.08.03, 16:46 Dziękuję za informację. Zamówiłam już zabawkę i czekam. Może podzielisz się jeszcze opinią nt innych zabawek tej firmy (lub innych firm)? Ja na razie w dziedzinie zabawek jestem "początkująca", ale np. bardzo mi się spodobał chodzik/pchacz, a jednocześnie spełniający funkcję jeździdełka, chodzik firmy Fisher Price. Stoi i czeka aż Mały zacznie chodzić - na razie tylko obserwuje migające światełka . Z grzechotek, to polecam Sassy i taką malutką Gerbera (na początek). Kupiłam też reklamowanego żółwia Tiny Love - jak na razie nie wzbudził zainteresowania Małego (mojego też nie ). Poza tym mamy już kilka zabawek TOLO i LEGO - ale na razie Mały się nimi nie bawi. Pozdrawiam Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś