bela5 27.02.08, 17:41 Padł mi mój stary telefon komórkowy i niestety jestem zmuszaona kupić inny. Jaki telefon polecacie (do 500 zł)? Zastanawiam się nad Motorolą K1 lub nad jakąś Nokią. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: No i stało się! 27.02.08, 19:29 ja bym kupiłam Nokię 6300 a poza Nokią tylko.....Nokię Odpowiedz Link Zgłoś
justles Re: No i stało się! 27.02.08, 19:40 Ja też jestem za Nokią jakoś nie lubię innych firm, ja mam 6131 i jestem bardzo zadowolona .Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
romanticca Re: No i stało się! 27.02.08, 20:45 mi też niedawno zdechł telefon (Motorola). Kupiłam niedrogo bo nie zależało mi na "wypasie". Mój to Nokia 6070, wzięłam ją w sklepie www.electro.pl. To jeden z raczej starszych modeli, ale ma wszystko co dla mnie ważne (notes, kalendarz, budzik, aparat fot.) a najważniejsze, że to Nokia Nigdy żadnych innych telefonów. Już się naeksperymentowałam www.electro.pl/produkt-NOKIA_Telefon_6070_Niebieski-33833,286.html Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: No i stało się! 27.02.08, 21:30 ja tez polecilabym nokie ale do wczoraj wczoraj moja kolejna juz nokia, tym razem E50, sama, bez niczyjej pomocy, ani upadku ZRESETOWALA mi sie bezpowrotnie stracilam zawarte na niej telefony, zdjecia, filmy a wiec NOKIA NO MORE!!!!!!! _______ pozdr., patyk+2 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: No i stało się! 27.02.08, 22:13 Polecam Sony Ericsson. Osobiście mam służbową Nokię i niestety bardzo narzekam, żaden z 2 modeli które miałam nie wytrzymał 2 lat, pierwszą miałam po moim poprzedniku, więc miała prawo być "zajechana", np. sama się wyłączała. Ta którą mam obecnie 6020 była już 2 razy w serwisie, np. przestał działać zielony klawisz i nie można było się połączyć, drugim razem wykasowywał sam książkę telefoniczną. Dopiero w sierpniu będę miała wymianę na nowy. Niestety w mojej firmie mam tylko do wyboru różne modele nokii. Sony Ericsson miałam prywatny, potem dostał go mój syn i niestety zgubił, ale telefon wytrzymał nawet traktowanie 9 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
bella16 Re: No i stało się! 27.02.08, 23:28 Kiedys myślałam tylko Nokia, potem miałam Sonyericssona i był świetny, tylko po półtora roku zaczęła padac w nim bateria, teraz mam Motorolę K1, bo mia byc mały i niebieski i kocham ja niezmiernie. Sony ericssony są fajne, zaawansowane technologicznie, dobajerzone, tylko klockowate, mnie sie marzyło coś malutkiego, zgrabnego i w kolorze, i mam. Odpowiedz Link Zgłoś
9-x-2 Re: No i stało się! 28.02.08, 08:49 Ja bym poleciła wizytę w dobrym salonie GSM i skonsultowanie wszystkiego - na jakich funkcjach Ci zależy, co telefon musi mieć.... Stawiałabym na Nokię jednak.... Jeśli jestes z W-wy, zajrzyj może do salonu GSM 2 kroki przy Al. Niepodległości 154 (okolice SGH, metra Pole Mokotowskie). Mają tu namiary: www.2kroki.pl Możesz im tez sprzedać swój niesprawny tel, albo naprawić na miejscu, jak nic nie wybierzesz Odpowiedz Link Zgłoś
bela5 Re: No i stało się! 28.02.08, 14:59 Jeśli chodzi o funkcje, które telefon musi mieć to mam baaardzo skromne wymagania: bateria, która długo trzyma, prosty w obsłudze, ma dzwonić i ładnie wyglądać. I to tyle. Mam jeszcze jedno pytanko, jak to jest z tym telefonami z klapką? Koleżanka odradza mi taki, gdyż klapki lubą się urywać. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: No i stało się! 28.02.08, 15:42 Tylko Motorola. Od wielu, wielu lat zmieniam tylko modele na nowsze Odpowiedz Link Zgłoś