agusiak.1 02.03.08, 09:32 Czu ktoś z was ma taki fotelik? Jak się sprawdza? www.allegro.pl/item320055173_fotelik_samochodowy_rosnie_razem_z_dzieckiem_9_36.html Proszę o radę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja4021 Re: Fotelik samochodowy Sena 03.03.08, 16:19 raczej nic ci nie poradze bo takiego nie mam ,ale mam inny model tej firmy dla syna (podstawka odpina sie od ,,pleców'').Chciałam tylko powiedziec abys dobrze ogladneła przed zakupem bo widze ze materiał (plastik,pokrowiec) jest taki jak przy naszym czyli nie ciekawy.Zreszta materiał słaby mam fotelik 3lata a wygląda jakby z dziesiąte dziecko w nim siedziało,jakbym czesto prała to by go juz nie było.Plastik nie zbyt dopracowany i syn twierdzi ze nie wygodny.Poprostu pomyłka w kupowaniu ale my juz nie długo konczymy z nim jezdzenie więc jakos przezyjemy.Acha od razu go troche poprawialismy tzn.pianka pod pupe i inne udogodnienia Odpowiedz Link Zgłoś
zuzikd Re: Fotelik samochodowy Sena 03.03.08, 18:51 A ja mam taki wlasnie i moj syn woli w nim jezdzic jak w Chicco... nie wiem od czego to zalezy ale fotelik za 250zł jest dla niego wygodniejszy jak ten za prawie 1000zł Odpowiedz Link Zgłoś