k1234561 27.08.03, 10:56 Czy znacie może jakiś adres księgarni internetowej lub jakiegoś innego sklepu w internecie gdzie można kupić wysyłkowo kasetę video z Mysią?Jeśli tak to proszę o pomoc.Anika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurkitrzy Re: Mysia-wysyłkowo 27.08.03, 18:20 Kilka miesięcy temu były w Merlinie (www.merlin.pl), ale ostatnio Mysi na kasetach tam nie ma.Są tylko książeczki (podobnie, jak w Endo). Może warto do nich napisać. pozdr. Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
jagodziana Re: Mysia-wysyłkowo 28.08.03, 11:20 Hej, skontaktuj sie ze mą to moze Ci pomoge, kupie Ci kasete i wysle, to żaden problem jezeli tylko bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wacek1001 Re: Mysia-wysyłkowo 28.08.03, 11:24 możesz kupić Mysię w sklepiku internetowym na www.endo.com.pl. Przy okazji paręubranek Odpowiedz Link Zgłoś
wacek1001 Re: Mysia-wysyłkowo 28.08.03, 11:31 sorr, w endo sątylko książeczki. Ale kasety można kupić w hipermarketach (Makro, Auchan. Tesco, Hipernova) Odpowiedz Link Zgłoś
na4 Re: Mysia-co się dzieje 28.08.03, 13:43 jakiś czas temu były, ale teraz jest jakaś straszna posucha. Nie ma (chodzi o Warszawę) w Auchanie, Geancie, Careufure (przepraszam ale nie wiem jak to się pisze)Al. Jezolimskie ), MediaMarkcie, w tesco (Połczyńska)była tylko zimowa. Bywała w merlinie - też brak. Sama szukam bez skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Mysia-wysyłkowo 28.08.03, 15:06 Dziewczyny! Są w Carrefourze na Wileńskim trzy tytuły - Mysia i Panda, Czas na sen, Zabawa w słońcu po 29,90 widziałąm przedwczoraj! Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: Mysia-wysyłkowo 29.08.03, 14:57 Dziękuję Wam za pomoc w złapaniu mysi.Na szczęście byłam wczoraj w stolicy i na Żoliborzu w Empiku mieli kilka tytułów Mysi.Przezornie zaopatrzyłam się w dwie.Jedna będzie na prezent Mikołajkowy dla Kasi.(Nigdy nie wiadomo kiedy znów pojadę do Warszawy).U nas w okolicy po Mysi śladu nie ma.Sprawdzałam we wszystkich supermarketach. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.Anika i Kasia (fanka Mysi) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_martusi Re: Mysia-wysyłkowo 02.09.03, 09:21 a ile kosztuje Mysia w Empiku? pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś