pia_ 08.03.08, 00:05 Pojwiły się u nas buty tej hiszpańskiej firmy, wrażenia bardzo pozytywne, szaleństwo barw, cenowo można strawić, tylko niestety są to buciki dla dzieci o raczej pulchniejszych stopach www.garvalin.com/portada_en.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkapinka Re: Buciki firmy Garvalin - znacie? 08.03.08, 00:07 nie kupowałam, ale ciągle się przymierzam, duzo butów garvalin jest w zappos Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Buciki firmy Garvalin - znacie? 08.03.08, 00:15 We Wrocławiu w sklepie Zdrowa Stópka na Bielanach jest mnóstwo tych butów, niesamowicie kolorowe, niestety większość modeli jest tekstylnych, cena ok 150 zł. Buty Agathy Ruiz de la Prada też są, bardzo dużo balerinek. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Buciki firmy Garvalin - znacie? 08.03.08, 00:24 a jak z rozmiarami? są powyzej 31? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Buciki firmy Garvalin - znacie? 08.03.08, 00:26 Jutro będę na Bielanach to sprawdzę, bo ja głównie patrzę na rozmiary przed 30-tką Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Buciki firmy Garvalin - znacie? 08.03.08, 00:28 pia_ napisała: > Jutro będę na Bielanach to sprawdzę, bo ja głównie patrzę na > rozmiary przed 30-tką Jeszcze rok temu tez na takie patrzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Buciki firmy Garvalin - znacie? 08.03.08, 00:52 Moja Jula lat 3.3 ma 28-29 rozmiaru Naturino przy 116cm wzrostu, fajne te buty, może się w weekend przejedziemy do Wrocławia. W końcu to nie tak daleko autostradą Aczkolwiek nie wiem jak z podeszwą- czy jest wygodna i dobrze wyprofilowana? Jakoś nie chcę kupować bucików z zupełnie płaską....Jula, podobnie jak ja- nie we wszystkich typach butów czuje się wygodnie.Dlatego dotychczas kupuwaliśmy tylko Naturino no i Keen- do wody Odpowiedz Link Zgłoś
kareczka Re: Buciki firmy Garvalin - znacie? 04.06.08, 13:50 Odradzam buty tej firmy, buciki po 2 tygodniach uzytkowania na zmiane z Geoxami rozkleily sie, dalam do reklamacji, skleili, po tygodniu znowu sie rozkleilym kolejna reklamacja, nie odebralismy bo tak je skleili, ze kpina jakas ( za kazdym razem buty w ogole nie byly u rzeczoznawcy chyba sklep je sklajal). 3 reklamacja pan rzeczoznwca napisal, ze buty bez prawa do reklamowania, ze rozkleily sie bo dziecko zachaczalo - smiechu warte, inne buty sluzyly mu caly sezon i byly ok. Teraz z butami Gavralin idziemy do Urzedu Spraw Konsumenta bo nie popuszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do minkapinka 09.03.08, 08:16 Rozmiarówka od 31 jest, tylko oczywiście modeli mniej, balerinki Garvalin kosztują 209 zł, Agathy Ruiz ok 170. Są jeszcze buty firmy Tom Tailor. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: do minkapinka 09.03.08, 08:51 Bardzo dziekuję. Ceny znośne, zwłaszcza Agathy. Mam nadzieję, ze w Warszawie tez się pojawią. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: do minkapinka 09.03.08, 18:53 Faktycznie ceny bardzo atrakcyjne,porównując do Naturino.Muszę tylko sprawdzić tą podeszwę i jakość wykonania bo uczciwie przyznam, że buty to akurat muszę mieć tip top)))Tom Tailor ma znakomite ubranka dla dzieci- wiem bo same nosimy)Więc buty pewnie tez fajne.Pojadę jednak do tego Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
anisen1 Re: Buciki firmy Garvalin - znacie? 08.03.08, 10:21 całkiem nieżle się prezentują !!!a gdzie w poznaniu kupię te buciki ? Odpowiedz Link Zgłoś
misialla Re: Buciki firmy Garvalin - znacie? 08.03.08, 15:40 Widziałam je w sklepach Maraga, byłych sklepach patronackich Bartka. Zwróciłam na nie uwagę, bo rzeczywiście są bardzo kolorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
anisen1 Re: Buciki firmy Garvalin - znacie? 08.03.08, 19:39 byłam dzisiaj w marcelinie i te buciki są śliczne ale niestety rozmiary przebrane - ja potrzebuję roz. 27 - chciałam te baleriny kolorowe Pani obdzwoniła reszte sklepów w P-niu ale nigdzie nie było. mówiła żebędzie jeszcze uzupełnienie rozmiarówki ale kiedy ???? niewiadomo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Buciki firmy Garvalin - znacie? 09.03.08, 08:17 Faktycznie i u nas te buciki wymiotło, widać, że sporo fasonów już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ala129 Re: Buciki firmy Garvalin - znacie? 10.03.08, 11:48 A wiecie może gdzie w Warszawie można dostać te buciki? Synek ma bardzo szerokie stópki i ciężko mu coś dobrać. Kilka par mieli w Ecoolo, ale niestety obecnie sklep jest w likwidacji. Odpowiedz Link Zgłoś
iwwona8 Re: Buciki firmy Garvalin - znacie? 11.03.08, 09:48 Uwielbiam te buciki. Ja już "przerobiłam" trzy pary i za każdym razem byłam z nich zadowolona - śliczne, wygodne i naprawdę godne polecenia. Czy ktoś może wie gdzie w Warszawie jest duży wybór butów tej firmy? Ja kupowałam w Pasażu Ursynowskim, ale ten sklep jest w tej chwili w likwidacji. Zrobili nawet sporą zniżkę na buciki z ubiegłego sezonu, ale były tylko dwa czy trzy modele, no i rozmiarów też mały wybór - raczej same małe. Zresztą zawsze był tam mały wybór - kilka modeli i tylko wiosenne. Ja bardzo chciałabym kupić sandałki, czy ktoś je widział w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
anisen1 Re: Buciki firmy Garvalin - znacie? 11.03.08, 21:18 DO PIA czy możesz podać mi telefon do Zdrowej Stopki - szukam tych balerinek kolorowych z Garvalin. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
basia-bma Re: Buciki firmy Garvalin - znacie? 29.03.08, 17:24 też szukam bucików Garvalin w Warszawie (poza Eccolo na Pasażu Ursynowskim, bo tam niewiele już jest - sklep w likwidacji) - może ktoś wie gdzie można je kupić ? Odpowiedz Link Zgłoś
bernihor Zdrowa Stópka Bielany Wrocławskie 29.03.08, 21:57 Na życzenie podaję telefon do sklepu: 071 311 07 75 Odpowiedz Link Zgłoś
basia-bma Re: Zdrowa Stópka Bielany Wrocławskie 10.04.08, 13:46 czy ten wrocławski sklep ma może stronę www ? a może ktoś wie, gdzie w warszawie dostanę buciki garvalin (rozmiarówka od 30 wzwyż) Odpowiedz Link Zgłoś