zenusia 28.03.08, 09:09 Czy różowa sukieneczka pasuje na chrzest? myślałam o takiej /www.allegro.pl/item333980644_ubranka_do_chrztu_dla_dziewczynek_7_w zorow.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zenusia Re: Chrzest-sukieneczka 28.03.08, 09:12 www.allegro.pl/item333980644_ubranka_do_chrztu_dla_dziewczynek_7_wzor ow.html Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: Chrzest-sukieneczka 28.03.08, 09:32 Witam. Moim zdaniem pasuje. Magdę też chrzciłam w różowej Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Chrzest-sukieneczka 28.03.08, 09:50 Pasuje.. Chociaż jeśli mam być szczera, to mi nie podobają się ubranka z tego linku. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Chrzest-sukieneczka 28.03.08, 10:00 Moim zdaniem - nie. Biel ubranka przecież cos symbolizuje? Odpowiedz Link Zgłoś
ninusia4 Re: Chrzest-sukieneczka 28.03.08, 10:50 Różowy jak najbardziej może być A co symbolizuje biel ubranka przy chrzcie??? Ja wiem tylko, że biel sukni ślubnej to czystość itp A ubranka do chrztu już dawno temu miewały kolor różowy i błękitny. A ubranka z linku rzeczywiście nie za ciekawe. Rozejrzyj się może za czymś innym... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: Chrzest-sukieneczka 28.03.08, 11:11 Zajrzy na www. primka.pl, tam są moim zdaniem ładniejsze komplety, welurowe co prawda, a nie wiem kiedy chrzest. Moja córcia była chrzczona w różowych ubrankach. Odpowiedz Link Zgłoś
tobi00000 Re: Chrzest-sukieneczka 28.03.08, 11:29 zajrzyj tutaj www.arsarte.com.pl/ Ja coprawda kupowałam dla chłopczyka ale jestem bardzo zadowolona. Rewelacyjna obsługa, szybko wysyłają. Umówiłam sie z Panem, że przyśle mi i garniturek i jak mi sie spodoba to dopiero zapłacę. Jeśli nie to odeślą w ciągu 2 dni. Nie odesłałam a nawet domówiłam płaszcz. Wszystko w super jakości. Jeśli coś ci sie spodoba to polecam. Aha i Pan mi mówił że po świętach zaczną szyć lżejsze ubranka. Wystawiają tez na allegro. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zenusia Re: Chrzest-sukieneczka 28.03.08, 13:16 Dziękuje wszystkim za rady wybiore chyba jednak ta różowa z minikaturki ubranka w innych linkach są moze ładniejsze ale cenna tez większa Uważam ze gość ma kiepskiej jakości fotki kupowałam u niego już pościel i powiem szczerze ,ze super (a fotki były dużo gorsze ) Odpowiedz Link Zgłoś
zenusia Re: Chrzest-sukieneczka 01.04.08, 16:15 Przyszła mi już sukieneczka i chce wam powiedzieć ze jest super za taka kase 60+9 zł a już myślałam o innej Facet towar ma ekstra ale fotki fatalne Odpowiedz Link Zgłoś