lilek6 07.04.08, 21:23 Czy któraś jest posiadaczką takowego i czy jest zadowolona, interesuje mnie przede wszystkim model DC15,DC20 allergy parket. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogaj Re: Odkurzacz Dyson... 08.04.08, 06:30 Mam taki, jestem zachwycona, w koncu mam taki odkurzacz jakiego chcialam, od grudnia, jak na razie zadnych wad w nim nie znalazlam. Goraco polecam, choc drogi jak diabli, moim zdaniem warty swojej ceny Jola Odpowiedz Link Zgłoś
lilek6 Re: Odkurzacz Dyson... 09.04.08, 22:14 A który masz model, gdzie kupowałaś w necie czy realu? Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: Odkurzacz Dyson... 10.04.08, 14:02 Kupilam w EuroAgd, jaki dokladnie model sprawdze w domu Jola Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: moj, link 10.04.08, 14:25 Sprawdzilam w necie, mam taki: www.megamedia.pl/odkurzacz-bezworkowy-dyson-dc-19-all- floors.php Jola Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Odkurzacz Dyson... 10.04.08, 00:19 Niemam Dysona, ale inny dla alergikow. Co do Dysona to to jest swietny odkurzacz, chocby dlatego ,ze jest bardzo popularny w Szwajcarii. Szwajcarzy by szajsu nie kupili. Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: Odkurzacz Dyson... 10.04.08, 09:31 Witaj My mamy ten www.pixmania.com/pl/pl/578779/art/dyson/odkurzacz- dc21-motorhead.html? srcid=1384&aftrack=TWpJMk1UczFORGMyOzEyMDc4MTIxNDQ7 i szczerze mówiąc nie poleciałabym go nikomu i na pewno drugi raz bym go nie wybrała. Moze jakiś felerny model, ale bardzo słabo ciągnie. Tzn jak go wyczyszczę bardzo dokładnie to w miarę ok, ale jak już trochę poodkurza to natychmaist słabiej ciągnie. A powinien cały czas tak samo. Szczotka na kółeczkach jeździ po dywanie ale według mnie lepsza jest taka z włoskami która czesze dywan. Nie wiem na jaką powierzchcnię potrzebujesz, u nas jest spora więc mnie dobijało wieczne czyszczenie odkurzacza, wytrzepywanie tych filtrów. Więcej czyszczenia od odkurzania. Podobnie bylo z samsungiem. Teraz po doświadczeniach z rewelacyjnymi odkurzaczami bezworkowymi zakupiłam zelmera jupitera z ogromną siłą ssącą, jak sie zapcha tez mocno odkurza, wyciągam worek, wyrzucam, raz na jakiś czas wytrzepuję filtr ale bardzo rzadko. Mam dodatkowo termoszczotkę do wykładzin których mam dużo. NA pewno nie zamieniłąbym tego odkurzacza na inny. Odpowiedz Link Zgłoś