ludek_edziecko 05.09.03, 10:32 Czy ktoś wie gdzie w Waszawie lub w przez internet i za jaką cenę można kupić zabawki Teletubbies. Pozdrawiam, Ludek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewkka Re: Teletubbies 05.09.03, 12:32 Ja kiedyś kupiłam w Auchan, ale widziałam tez w Geancie i w Klifie(skłap z zabawkami na piętrze) Ewaka Odpowiedz Link Zgłoś
monika_d_edziecko Re: Teletubbies 05.09.03, 15:31 Niestety zmartwię wszystkich rodziców fanów teletubisiów. Teletubisie nie są już popularne, producent ich nie produkuje a firma Brio, która była jedynym importerem zabawek z serii Teletubbies już ich od dawna nie sprowadza. Wiem to ze źródła. Masz szansę tylko kupić maskotki, sprowadzone dawno temu, które leżały w magazynie. W sieci sklepów Kuzyn Klown (patronackie Brio) w Sadybie i Klifie już dawno nie ma teletubisiów. Proponuje sprawdzić adresy sklepów patronackich Brio (szczególnie pod W-wą) i dzwonić. Nam w ten sposób udało się zakupić kilka maskotek (jedną w Mińsku Maz.). Można też kupić używane na allegro. A jeśli ktoś widział ostatnio teletubisie w W-wie to może podpowie nam gdzie. pozdrawiam Monika, mama Oli, zakochanej w teletubisiach Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Teletubbies 05.09.03, 16:00 a moze zajdziesz na aukcjach allegro,kiedyś widzialam,mozna trafić i to duzo taniej,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adamskakamila Re: Teletubbies 05.09.03, 17:39 WITAM , ja kupiłam Teletubisia w Selgrosie i to całkiem niedawno !!!!! Mieli barzdo dobry wybór , małe i duże . Odpowiedz Link Zgłoś
majaczek102 Re: Teletubbies 05.09.03, 18:01 A gdzie w Warszwie jest "Selgros"? Renata i Maja Odpowiedz Link Zgłoś
adamskakamila Re: Teletubbies 06.09.03, 07:16 Ja jestem z Radomia i tu kupiliśmy , ale na pewno w Warszawie też musi być ???? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Teletubbies 07.09.03, 08:37 adamskakamila napisała: > Ja jestem z Radomia i tu kupiliśmy , ale na pewno w Warszawie też musi być ???? mam nadzieje, ze sa, bo moje dziecko ostatnio szaleje na punkcie teletubisiow. Wczoraj bylismy w Wola Parku - nie ma T w Auchan, Swiece misia Bero, Smyku ani Mothercare (( Czy ktos widzial OSTATNIO Teletubisie w Wawie? Moze w carrefour na Bemowie albo Leclercu na Bielanach , ew. Geant w Fort Wola (tu mi najblizej aga Odpowiedz Link Zgłoś
wike1 Re: Teletubbies w Selgrosie w Radomiu!! 09.09.03, 10:24 W@itam Przed chwilą dzwoniłam do Radomia ,są maskotki Teletubis,jeśli ktoś ma kartę i mieszka w Radomiu to problem ma z głowy,ja niestety z Warszawy nie mogę tam podjechać,mąż też w pracy,a moja gwiazda tylko Tubisie by oglądała,kto ma dziecko na etapie Tubisia ten zna ten problam. Pozdrawiam,życzę udanych zakupów. Ps.W Warszawie już wysprzedane. Odpowiedz Link Zgłoś
majaczek102 Re: Teletubbies w Selgrosie w Radomiu!! 09.09.03, 16:40 W Warszawia w małym sklepiku na Karmelickiej zastał jaszcze Tinky Winky, taki nieduży ze srebrną kołderką. Renata i Maja (i zdobyte Teletubbies) Odpowiedz Link Zgłoś
gugusiaczek Re: Teletubbies 10.09.03, 20:21 Mnie ostatnio udalo sie po strasznych bojach wygrac licytacje na Allegro i mam DIPSY!!!!!!! Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
betti3 Re: Teletubbies 12.09.03, 01:18 Witajcie! Ja na szczęście pogoń za Teletubisiami mam za sobą. Pomagała mi w tym rodzina i znajomi nie tylko z Polski. Wynik - 2 duże pluszowe Dipsy (jeden jako ostatni kupiony w sklepie na wschodzie Polski, drugi - jako ostatni w sklepie w Bazylei (CH)), 2 Tinky Winky - jeden z plastyku jako butelka na płyn do kąpieli - upolowałam w Wola Park a drugi welurowy kupiony w szmatluksie za całe 1 zł, no i 1 Laa-Laa zakupiona niedawno w EMPIK-u (wydawane są specjalne zeszyty z maskotkami i miseczkami lub talerzykami; wg info na zeszycie ukazuje sie on co 2 tyg. nie wiem tylko czy zawsze z zabawką i kosztuje ok. 35 zł) Brakuje nam tylko Po, ale jak na razie moje córki nie upominają się jeszcze o nią i całe szczęście. Polecam za to dla nieco starszych maluszków Teletubisiową stronę: www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies Pozdrawiam Betti i dwa małe Teletubisie Odpowiedz Link Zgłoś
wike1 Re: Teletubbies 12.09.03, 14:38 Jak wcześniej pisałam były w Selgrosie w Radomiu.Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczkami Tubisi,Tata uruchomił swoje kontakty pracowe w Radomiu i Tubisie przyjechały.Czego się nie robi dla ukochanej córci.Ile jest szczęścia wie napweno ten ,kto ma również fazę tubisiową w domu. Pozdrawiam życzę szczęśliwych łowów. "-Mama niema pada deszczu" Odpowiedz Link Zgłoś
gugutek Re: Teletubbies 14.09.03, 20:47 Przedwczoraj na wyprzedazy w Auchan w Piasecznie kupilam Teletubisie za 2,20 sztuka - oryginalne BBC. Byly tez pluszaki po 0,90. Odpowiedz Link Zgłoś
gugusiaczek Re: Teletubbies 18.09.03, 13:06 A ja widzialam Teletubbies na Allegro i nawet zakupilam Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Teletubbies w Leclercu 20.09.03, 18:37 dzisiaj kupilam Teletubisia w Leclercu na Bielanach. Sa plastikowe, wys. ok 20cm, ze swiecacymi po nacisnieciu brzyszkami. Jest Tinky Winky, Dipsy i Lala. Kosztuja 32.99. aga Odpowiedz Link Zgłoś
gugusiaczek Re: Teletubbies w Leclercu 20.09.03, 21:35 W TESCO na Ploczynskiej tez sa teletubisie ze swiecacymi brzuszkami po 40 zl i Duze tanczaco-mowiace po 189 zl Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
monika_d_edziecko Re: Teletubbies w Leclercu 21.09.03, 19:45 zmartwię cię, bo własnie takie teletubisie wyprzedają w Auchan w Piasecznie po 2,90. Ja kupiłam lalę i dipsi pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Teletubbies w Leclercu 21.09.03, 22:08 monika_d_edziecko napisała: > zmartwię cię, bo własnie takie teletubisie wyprzedają w Auchan w Piasecznie po > 2,90. Ja kupiłam lalę i dipsi > > pozdrawiam > Monika Wiesz, ja mieszkam tak daleko od Piaseczna, ze wliczajac cene benzyny pewnie cena wyszlaby podobna ) aga Odpowiedz Link Zgłoś