Dodaj do ulubionych

Bidon dla 2,5 latka - który?

06.05.08, 11:22
Który wybrać? Chodzi mi o bidon ze słomką. Myślałam o NUBY, tylko nie wiem który, bo jest ich kilka rodzajów? Moze ktoś jakiś ma i mógłby polecić?
Obserwuj wątek
    • ninotshka Re: Bidon dla 2,5 latka - który? 06.05.08, 14:44
      ja planuje za pol roku jak Corka bedzie miec juz prawie 2 latka kupic jej bidon
      firmy Sigg
      maja duuzo roznych modeli i kazdemu dziecku cos na pewno przypadnie do gustu
      tutaj znalazlam niestety zakonczone juz aukcje
      www.allegro.pl/item331998981_sigg_butelka_bidon_400ml_zeszwajcarii_listy_felixa.html
      allegro.pl/item323772530_sigg_butelka_bidon_300ml_szwajcars_slon_benjamin.html
      www.erowery.pl/go/_info/?id=744&sess_id=68a69886b4ba30da87b59e740fd449f1
      a tu oficjalna strona
      www.sigg.ch/
    • inkaa5 Re: Bidon dla 2,5 latka - który? 06.05.08, 16:53
      iwasiu mój synek ma teraz 2 latka i miesiąc smile i ja zakupiłam mu jakis miesiąc
      temu bidon ze słomka canpola (w smyku za ok. 13-14 zł), jak na razie jestem
      bardzo zadowolona, synek lubi z niego pić, łatwo mu go chwycić. Martwię się
      tylko jak go dokładnie potem doczyszczać, na razie pod tym względem też jest
      dobrze, ale synek pije z niego wodę.
      Znalazłam link na allegro:
      www.allegro.pl/item356853680_kubek_niekapek_bidon_z_rurka_canpol_450ml.html
      podobny nuby:
      www.allegro.pl/item354286181_nuby_bidon_pstryczek_niekapek_420ml.html
      Moja znajoma ma bidon ze słomką nuby i jest nim zachwycona:
      www.allegro.pl/item353557028_nuby_bidon_nie_kapek_300ml.html
      jedyny minus chyba tego bidonu nuby to krótka słomka (tak mi się rzuciło w oczy
      gdy wybierałam między tymi dwoma bidonami, bidon canpolu ma długą słomkę do dna
      a ten nuby CHYBA taką krótką do połowy długości butelki), trochę zamotałam, ale
      chyba wiesz o co mi chodzi wink upewnij się jak będziesz kupowała smile

goraco odradzam ci ten bidon nuby:
      www.allegro.pl/item357992081_nuby_kubek_pstryczek_slomka_nie_kapek_240_ml_12_.html
      porażka!!! kupiłam dla synka, ciekł mi z każdej strony, synek był cały zalany,
      nie wiem może ja nie potrafiłam go dobrze instalować (a próbowałam kilka razy na
      różne sposoby) smile próbowałam z mocniej dosuniętą słomką, z lżej ... nic... ciekł
      nawet jak był zamkniety.

oj rozpisałam się wink ale mam nadzieje że pomogłam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka