Dodaj do ulubionych

zapp quinny

24.05.08, 17:47
Drogie mamy, czy któraś z Was używa bądź używała tego wózka? Chciałam do niego przesadzić mojego rocznego synka, ale nie wiem jak się taki wózek sprawuje. Dotychczas używałam spacerówki Bebecar ale chodzi mi o coś mniejszego, na krótkie wyjścia. Czekam na opinie.
Obserwuj wątek
    • osa551 Re: zapp quinny 24.05.08, 18:01
      Ja mam Quinny Zapp, ale w tej chwili używam tego wózka jako stelaża do fotelika
      Maxi Cosi dla 6 tygodniowego synka jak jadę na zakupy. Kiedyś zamierzam go
      używać jako wózka. Ten wózek nie rozkłada się na płasko, jak dla mnie on jest
      bardzo dobry jako wózek wożony w bagażniku i używany na zakupy i do załatwiania
      drobnych spraw. Uważam, że jako główna spacerówka ten wózek ma trochę za małe
      kółka i jest trochę zbyt mało stabilny, nadaje się świetnie do jazdy po sklepie,
      centrum handlowym pasażu w mieście, ale nie do 2 godzinnego spaceru w lesie albo
      po polach.

Przy pierwszym dziecku miałam Bebecara Raider AT+ i byłam przyzwyczajona do
      rewelacyjnego zawieszenia tego wózka, jak kupiłam takie małe i lekkie Peg-Perego
      to nie byłam w stanie tym nigdzie ujechać poza sklepem i tylko tam tego wózka
      używałam. Tak, że jeśli masz Bebecara i chcesz Quinny Zapp jako dodatkowy wózek
      "na zakupy", to będzie świetny tym bardziej, że nie zajmuje dużo miejsca w
      bagażniku i jest bardzo poręczny. Ale na pewno nie nadaje się on jako jedyny
      wózek na długie spacery.
      • 3_potworki Re: zapp quinny 24.05.08, 18:11
        no właśnie chodzi mi o takie wypady np. do sklepu. Kiedy muszę jeszcze pilnować pozostłej dwójki to nie chcę się telepać tym Bebecarem. Ale Zappem nie chcę broń Boże jeździć po lesie, tylko typowo takie krótkie wyjścia. Chyba się zdecyduję.
        • osa551 Re: zapp quinny 24.05.08, 20:19
          Na takie wypady jest bardzo dobry, łatwo się rozkłada, zajmuje mało miejsca w
          bagażniku. Jest bardzo zwrotny w sklepie.

Ja teraz mam Mutsy i mimo tego, że mi fotelik pasuje do stelaża od Mutsy to
          jeżdżę z Quinny, bo mi się Mutsy nie chce wyjmować i wkładać.
          • kkowalska1 Re: zapp quinny 24.05.08, 20:29
            którego mutsy masz? moze spidera? bo zastanawiam się nad jego kupnem
            i byłabym wdzięczna za opinię na jego temat
            • osa551 Re: zapp quinny 24.05.08, 21:04
              Mam Mutsy Urban Rider, jest dosyć funkcjonalny, ale ma gorsze właściwości jezdne
              niż Bebecar, którego miałam przy pierwszym dziecku. No i niestety więcej
              kosztował niż Bebecar. Jak już napisałam stelaża nie chce mi się wozić i używam
              stelaża od Quinny Zapp.
    • kowalikm Re: zapp quinny 26.05.08, 07:47
      a ja polecam forum wózki dziecięce
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462
      znajdziesz na pewno dużo więcej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka