ivi9 20.06.08, 11:26 Jak one są profilowane? Nadają się na nóżkę roczniaka? Sandałki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel.zawitkowski Re: Buty Bata na pierwsze buty? 22.06.08, 02:13 Zielonego pojęcia nie mam. Nie widziałem Pozdrawiam PZ Odpowiedz Link Zgłoś
ivi9 Re: Buty Bata na pierwsze buty? 23.06.08, 13:04 To może z linkiem będzie łatwiej www.bata.pl/katalog/web-katalog-obuwie-dzieciece Dodam, że córeczka już ze 2 mc chodzi przy meblach, ale tylko na boso. Myślę, że za jakiś czas butki będą niedzowne Odpowiedz Link Zgłoś
antusiowa_mama Re: Buty Bata na pierwsze buty? 24.06.08, 11:07 ja tam z Baty nie jestem zadowolona. Te sandałki które kupiłam mają strasznie twardą podeszwę, nie zginają się w 1/3 tylko w połowie. Żałuje wyrzuconej kasy. Niestety musiałam kupić awaryjnie i nie miałam innej opcji Generalnie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Buty Bata na pierwsze buty? 28.06.08, 21:30 Nie wiem czy wszytskie buty tej formy sa wykonene ze sztucznych materialow, ale te na ktore kliknelam na stronie firmy wszystkie byly wykonane z materialow syntetycznych. Moim zdaniem lepiej kupic buty wykonane z naturalnych materialow. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Buty Bata na pierwsze buty? 01.07.08, 09:48 mieliśmy dwie pary półbucików z Baty, mimo że na stronie opisane jako materiał synetyczny to w rzeczywistości były ze skóry. Trzeba oglądać w sklepie. Z półbucików byliśmy zadowoleni, fajne, miękkie. Sandałki tylko macałam i nie podobała mi się podeszwa. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: Buty Bata na pierwsze buty? 01.07.08, 10:00 Nie warto. Ceny ok. 90 zł, lepiej dorzucić dychę i kupić fajne miękkie elefanteny. Ja kupiłam młodemu takie sandałki www.bata.pl/artykul/68305 i żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: Buty Bata na pierwsze buty? 01.07.08, 11:22 Moj synek mial pierwsze Baty, trzewiczki wiosenne. Cale skorzane, swietna podeszwa. Ale kazde sa inne, sandalki mi sie nie podobaly, podeszwa z kamienia. Przerzcilam sie na ecco, teraz znow znalazlam fajne sandalki Baty i mlody smiga. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Buty Bata na pierwsze buty? 01.07.08, 12:43 a ja sie nawrocilam na superfity - rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelka10 Re:superfity 01.07.08, 22:18 co to za buty?ja szukam i nie moge znależć fajnych miękkich butów,może znacie jakiś fajny sklep w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re:superfity 02.07.08, 11:46 moim zdaniem bata ma fajne skórzane z miekka podeszwą jak i zupełnie do bani, zaobserwowalam to samo w bartkach, mają pełno modeli gdzie podeszwa jest sztywna jak drewno a buty dobijaja prawie do 200 pln kazde buty oglądam i nie patrze na firme tylko na to czy sa ze skóry, czy podeszwa sie zgina gdzie trzeba i czy wkładka jest profilowana no i w jakiej są cenie Odpowiedz Link Zgłoś