pearl35 25.06.08, 21:59 Czy może są gdzieś jakieś testy rowerków,lub ktoś mógłby polecić pierszy rowerek dla chłopca . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majarzeszow Re: pierwszy rowerek 25.06.08, 23:14 tez polecam MAgica ! Adas dostal go na 2 urodziny, a ciagle nim jezdzi, mimo iz juz wyrosl, a Magic jest trzymany dla siostrzyczki. naprawde, niewiele jest rowerkow, ktore pedaly maja normalnie, na zebatce - a nie na przednim kole. naprawde polecam Magica ! Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: pierwszy rowerek 26.06.08, 10:13 Jeśli Twój synek ma ok 2 lat to bardzo polecam Magica. To polski rowerek, stabilny i z pedałkami w środku ( z przekładnią łańcuchową) a nie kupa chińskiego plastiku z pedałami w przednim kole. U nas bardzo się sprawdził. Wygląda tak: www.allegro.pl/item389889231_rowerek_magic_z_napedem_lancuchowym_najlepszy_.html Chyba nie ma testów małych rowerków, ale ten jest polecany przez wiele mam, poszukaj w wyszukiwarce tu na forum Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka256 kupię rowerek magic 03.07.08, 13:09 Jeśli ktoś chciałby się pozbyć używanego magica, będę wdzięczna za kontakt na maila gazetowego - jestem zainteresowana zakupem. Odpowiedz Link Zgłoś
r0sie ksiezniczka256 03.07.08, 13:41 ksiezniczka256 napisała: > Jeśli ktoś chciałby się pozbyć używanego magica, będę wdzięczna za kontakt na > maila gazetowego - jestem zainteresowana zakupem. pisalam juz w tej sprawie na adres gazetowy czy moj list dotarl? Odpowiedz Link Zgłoś