martulka79 10.08.08, 12:37 który najlepszy na cienie pod oczami? Ekspedientki chwaliły inglota (podkład z pędzelkiem)sprawdza sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazyna_s Re: podkład pod oczy 10.08.08, 15:14 ja mam Mary Kay- jest rewelacyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
martulka79 grazyna_s 10.08.08, 16:09 mowisz o tym? www.allegro.pl/item409624852_mary_kay_odzywczy_fluid_pod_oczy_timewise_target.html Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: podkład pod oczy 17.08.08, 11:52 Niestety natura wyposażyła mnie w cienie pod oczami, więc znam ten ból U mnie najskuteczniejszy okazał sie po prostu krem (strivectin), rzeczywiście rozjasnił cienie pod oczami. Korektorów i podkladów pod oczy nie używam-niestety nie trafiłam na taki, który wtapiałby sie idealnie w skórę,a dawał skuteczny efekt. Na powieki sporo osób chwaliło podkład Art deco, ale sama nie używałam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Leigh4! 18.08.08, 17:17 Strivectin - ten 'ogólny', u nas w PL dostępny w Sephorze czy jakiś specjalny pod oczy? Rzeczywiście dał radę zatuszować/zniwelować podkrążone oczy? Bo przyznam,że myślałam o zakupie, ale tak 'w ciemno' to jednak żal mi trochę kasy.. Szczególnie,że zainwestowałam w dość powszechnie chwalony korektor YSL Touche Eclat i nie jestem szczególnie zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 clinique 18.08.08, 18:20 całkiem przyzwoity kiedys jeszcze pani w douglasie malowala mnie chyba collistarem i tez byl niezły, ale to 1-razowa akcja byla... a clinique uzywam od pol roku co najmniej i nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: clinique 18.08.08, 19:33 Oj i ja na ten YSL dałam się naciągnąć ie mogłam go używać, miałam wrażenie, jakby cos ciągnęło mi skórę pod oczami w dół, poza tym chyba miałam na niego uczulenie, bo w efekcie miałam przekrwione czy. inna sprawa, że ja w ogóle mam te oczy wrażliwe(jkby sińców nie było dosyć. mam ten strivectin pod oczy(choc ten do twarzy również chwale sobie bardzo). Ten pod oczy nazywa się Strivectin-SD Eye Cream (for orbital area application). Mimo, że jestem wrażliwcem, nie mam po nim najmniejszych "efektów specjalnych", ale wiadomo-to sprawa indywidualna, najlepiej poprosić w sklepie o próbke i wypróbować w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Leigh - dzięki za odpowiedź :) 18.08.08, 22:30 Jeszcze o jedno zapytam, jeśli można - alergikiem i ja jestem, niestety, o ewentualne próbki rzecz jasna spytam następnym razem w Sephorze (bo tylko oni, zdaje się, są importerem Strivectinu na Polskę?) - tylko..powiedz, proszę, jaką masz karnację - jasną raczej czy ciemniejszą? Bo tak sobie pomyślałam,że być może sińce pod oczami u brunetki mogą inaczej reagować na ewentualny 'treatment' niż u jasnej blondynki? A może się mylę? Sama nie wiem.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Leigh - dzięki za odpowiedź :) 18.08.08, 22:53 Hmm.. jestem blondynka, ale nie jasną. Skóra-typ raczej "zimny", ale nie typowo jasny jak u jasnych blondynek. Chyba taki najbardziej typowy u nas tzw. słowiański(zimny, ale opalam sie na brąz nie na czerwono). Weź koniecznie próbkę-krem niestety tani nie jest, więc zaliczenie "niewypału"-bolesne dla porftfelaLepiej tego uniknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Leigh - dzięki za odpowiedź :) 19.08.08, 09:22 To wygląda na to,że karnację mamy podobną - też raczej nie 'spiekam się na raka' (no, chyba,że ewidentnie przesadzę , hihi) Zdecydowanie zacznę od próbki, o ile u nas nimi dysponują, bo z tym to różnie jeszcze bywa, niestety..A tak przy okazji, ile u Was orientacyjnie kosztują Strivectin'y? Podejrzewam,że złodziejski przelicznik dolara + nasze podatki 'od luksusu' mają niebagatelny wpływ na cenę w PL ( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Leigh - dzięki za odpowiedź :) 19.08.08, 14:42 ja też z PL kupowalam w sephorze. Niestety ceny mają zbójeckie Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Leigh - dzięki za odpowiedź :) 19.08.08, 15:59 Aaaa, Twój 'zagramaniczny' nick mnie na manowce wywiódł, hehe No, właśnie - ceny są zbójeckie, ciekawa jestem jak by to wyszło w ramach sprowadzania ze Stanów chociażby..? Masz może jakieś doświadczenia w tym względzie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
afog Re: podkład pod oczy 19.08.08, 13:40 Co do kremów - na mnie nie zadziałał wcale Diopticerne Lieraca (jestem szatynka z dość ziemistą cerą), a też był i reklamowany i drogi (niby tylko 60 zł ale za 5 ml). Ile jest ml w opakowaniu Strivectinu pod oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Re: podkład pod oczy 19.08.08, 16:48 po przetestowaniu chyba wszystkich korektorów u mnie wygrał lancome. ładnie maskuje cienie, nie waży się i nie ściąga skóry. najlepiej wybrać ten ciemniejszy odcień (jasny nie zamaskuje cieni!!!). Odpowiedz Link Zgłoś