aann01 28.08.08, 18:37 Musze kupić torbę czarną formatu A4 do pracy, ogladałam w solarze ale tyle na pewno nie dam; na allegro są fajne ale ja lubie sobie wszystko dokładnie obejrzeć i boje się że nie kupię to co chcę;może jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luxure Re: Torba do pracy 28.08.08, 19:50 No właśnie też szukam czegoś takiego, może być z alledrogo wszystko mi jedno. Też chcę dużą i żeby nie kosztowała pół wypłaty. Mnie się podoba coś w tym stylu www.allegro.pl/item422480350_lakierowana_david_jones_kolekcja_jesien_08_2kolor.html ale chyba w CCC jak byłam w ostatni weekend widziałam podobne trochę tańsze Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Torba do pracy 28.08.08, 20:42 he, ja ,jak to mawia moja kumpela ,mam torebek pińcet ale wlasnie szukam czegos klasycznego ,czarnego ,mieszczącego format a4,no i ze skory na razie jestem na etapie poszukiwań zaznaczylam tę: www.allegro.pl/item426279967_wukador_114_skora_w_kolorach_a4_producent_ss.html wydaje sie być klasyczna ,uniwersalną torbą ,a takie wlasnie jeszcze nie mam...poza tym ,cena-przystepna ,jak na skórę Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Torba do pracy 28.08.08, 21:55 Dziewczyny, z całym szacunkiem, ale te torby z allegro okrutnie bazarowe. Nie lepiej dać trochę więcej kasy i kupić coś naprawdę porządnego? Polecam firmę Baron - przez internet można kupić taniej. 3 stówki za torbę z pięknej (nie mielonej) skóry to chyba nie jest taki majątek... A obsługa - przemiła Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Torba do pracy 28.08.08, 22:11 niektórym nie zależy w ogóle aby torebka była ze skóry, np mnie.I za cenę 300zł moge mieć dwie super torebki np z Solara. Wszystkie moje torby nie są skóry i wg mnie nie są bazarowe (a przynjamniej nie tam kupowane, hehe).Ale za ładną, nieskórzaną torbe też trzeba zapłacić ok 100-150zł. No w Aldo, Solarze czy choćby H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Torba do pracy 28.08.08, 22:17 jesli komus nie zależy, to ok. Rozumiem. Ale kupować byle jaką skórę i cieszyć się, że to skóra - nie rozumiem... Co do solara - niestety, mam złe doświadczenia. Torby piękne. Kupiłam dwa razy i więcej raczej się nie skuszę. W pierwszej uszy popękały po miesiącu (bo skóra "eko"), w drugiej - ledwo wyszłam ze sklepu zobaczyłam, że uszy popękane w kilku miejscach. Wrociłam, panie sprawdziły pozostałe modele - we WSZYSTKICH było to samo. Na szczęście odzyskałam kasę, dołożyłam trochę i kupiłam torbę z Barona A na lato kupuję np. w H&M - torby, które nie udają skórzanych. Fajne, tanie, na jeden sezon - mogą być Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Torba do pracy 28.08.08, 22:30 eh, bo są skóry eco i skóry eco. Jedne się łamią, inne nie. Jedne się błyszczą i są 'bazarowe' a inne są po prostu nieskórzane. Poza tym jest jeszcze jedna sprawa, że ja lubię mieć dużo torebek i często zmieniać a że na skórze mie nie zależy, co nie znaczy że mi się nie podoba, to mogę sobie na więcej pozwolić. Ostatnio widziałam skórzaną chyba Esprit za bodajże 490zł, piękna była.....nawet jakbym się szarpnęła to wiem, że po m-cu by mi się znudziła Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Torba do pracy 28.08.08, 22:40 mmala6 napisała: > eh, bo są skóry eco i skóry eco. Jedne się łamią, inne nie. Jedne się błyszczą > i są 'bazarowe' a inne są po prostu nieskórzane. > no i niestety, te w solarze się łamią a co do skór eko - polecam firme Matt&Nat torebki wyglądają cudnie, świetne wzornictwo, no i ta filozofia wegańska... Tylko dlaczego w usa taka torebka moze kosztowac 130 dolarow, a u nas - prawie 600 zl? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Torba do pracy 28.08.08, 22:52 janka39 napisała: > mmala6 napisała: > > > eh, bo są skóry eco i skóry eco. Jedne się łamią, inne nie. Jedne > się błyszczą > > i są 'bazarowe' a inne są po prostu nieskórzane. > > > > no i niestety, te w solarze się łamią A mnie się podoba taka czerwona a la worek to nie kupię chyba.... > > a co do skór eko - polecam firme Matt&Nat > torebki wyglądają cudnie, świetne wzornictwo, no i ta filozofia > wegańska... > Tylko dlaczego w usa taka torebka moze kosztowac 130 dolarow, a u > nas - prawie 600 zl? Bo może ta eco skóra jest tak podobna do prawdziwej, że nasi dystrybutorzy się pomylili?) Odpowiedz Link Zgłoś