joanon 29.08.08, 21:06 Jaki możecie polecić fotelik od 15kg? Dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua_77 Re: fotelik od 15kg 29.08.08, 21:22 Ja jestem fanka Romer Kingow, bo maja najlepsze wyniki w testach na bezpieczenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 Re: fotelik od 15kg 29.08.08, 22:00 mam protektora i sprawdza się jak na razie dino.sklep.pl/nowy/fotelik-protector-casualplay-1536-kg-kurier-gratis-p-1508.html Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: fotelik od 15kg 29.08.08, 23:20 Concord Lift Evo PT. Wyniki testów bezpieczeństwa różnych fotelików z tej grupy wagowej możesz sprawdzić w poniższym linku: fotelik.info/pl/testy/grupa:15-36/ocena/malejaco/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
tijgertje Re: fotelik od 15kg 30.08.08, 00:29 Mam Graco i Romer , pierwszy jest twardy i zdecydowanie zbyt plytki, jak dziecko zasnie, to w glowa mu strasznie wisi. Romer kosztuje prawie 2 razy tyle, ale w testach bezpieczenstwa uzyskuje najwyzsze wyniki, jest skonstruowany w ten sposob, ze dziecko siedzi dosc gleboko, nawet jak siedzenie ma calkiem pionowe oparcie, to dziecko w czasie snu ma oparcie glowy, boczne zabezpieczenia niezle chronia rowniez przy zderzeniu z boku. Fotelik jest sporo ciezszy od graco, ale znacznei mocniejszy, stabilniejszy i moge zdecydowanie polecic. To juz drugi fotelik tej marki i nadal jestem nimi zachwycona. Ogladalam tez jakis chyba z Maxi Cosi, nie sposobala mi sie konstrukcja, mieszy podkladka a oparciem byla jaks taka dziura , a znajac mlodego wiedzialam,z e na pewno zaraz by tam poaluchy poucinal;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: fotelik od 15kg 30.08.08, 11:26 Tylko Romer. Są świetne, wygodne i bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś