joven 15.09.08, 14:16 Czy ktoś może podzielić się opinią dotyczącą tego fotelika?? Z tego co mi wiadomo to jest całkiem świeży model... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwiec2008 Re: Fotelik Casualplay Protector 15.09.08, 20:20 Moje dziecię użytkuje ten fotelik. Jest dość szeroki wygodny. Solidnie wykonany, materiał b.dobrej jakości. Jednak cięższy niż maxi cosi. Generalnie jestem bardzo zadowolona i mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_2k1 Re: Fotelik Casualplay Protector 16.09.08, 21:55 Ja polecam foteliki Maxi Cosi, mam już 3-ci fotelik tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Ale pamiętaj, że kupując dany fotelik, musisz go najpierw przymierzyć w samochodzie! Bo może się okazać, że np. fotelik chwieje się na boki z powodu wyprofilowanych siedzeń albo że pas bezpieczeństwa jest za krótki i trzeba dokupić bazę. Ja, żeby zaoszczędzić podjechałam sobie do sklepu stacjonarnego i tam przymierzyłam, ale fotelik kupiłam w internecie (na www.atrax.mlo.pl ), bo wówczas jest zniżka lub można o nią poprosić Pozdrawiam. Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
joven kasia_2k1 24.09.08, 09:53 Na pewno tak zrobię...inaczej to jak kupowanie kota w worku A jaki Maxi Cosi masz aktualnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
joven czerwiec2008 24.09.08, 09:55 Dzieki wielkie za odpowiedź Jeszcze niewielu uzytkowników ten fotelik ma, więc każda opinia cenna Odpowiedz Link Zgłoś
hop_angel Re: Fotelik Casualplay Protector 24.09.08, 13:12 Hej, ja się przymierzałam do zakupu parę tyg temu, bardzo nam się podobał ale mąż go przymierzył do auta no i w porównaniu do innych modeli syn bardzo w nim latał, fotelik był mało stabilny, ostatecznie kupiliśmy Roamera Kid Plus, polecam jest lekki i stabilny, szczególnie na zakrętach, pozdr Hop Odpowiedz Link Zgłoś