emonik 22.10.03, 19:26 Gdzie są jakieś komisy, w których mogłabym kupić dziecku kombinezon na zimę? Monika - mama Inki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiagrotek Re: Komisy w W-wie - Gocław, Grochów 22.10.03, 19:50 na grochowie jest na goclawku chyba na murmanskiej ale nigdy tam nie bylam natomiast ja zaopatruje sie i wysprzedaje w komisie na okeciu kombinezonow widzialam tam duzo i sama jeden kupilam a jeden sprzedalam - kasiagrotek Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mm Re: Komisy w W-wie - Gocław, Grochów 23.10.03, 11:16 a jaki rozmiar kombinezonu potrzebujesz ? mam dwa po córce jeden na 98cm i drugi na 104 -110 i mieszkam na Grochowie) Odpowiedz Link Zgłoś
emonik Re: Komisy w W-wie - Gocław, Grochów 23.10.03, 23:49 Potrzebuję dla córci (3,5 m-ca) - rozmiar : duże 68 albo mniejsze 74. Mam już kombinezon w rozm. 80 ale na razie się w tym topi. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mm Re: Komisy w W-wie - Gocław, Grochów 24.10.03, 11:37 oj to niestety w tej chwili ci nie pomogę bo mam 11 tygodniowego synka) czyli jużprawie 3 miesięczniaka - prawie rówieśnicy!!! ja kupiłam mu kombinezon w 5 10 15 w Markach za 65 zł -jest super ale będę go musiała niedługo sprzedać bo mój kolos ma w nim wszystko akurat - więc czeka mnie kupowanie nwego... a ten kupiłam rozmiarowo na 6 miesięcy... numeracja do kitu ale i on wielki ma 7 kilo z hakiem..... napisz jakich masz "rozmiarów" córeczkę - może ten mój kombinezon byłby dobry to ja go sprzedając miała bym kase na nowy a wgoóle gdzie mieszkasz na Grochowie>? ja przy rondzie Wiatraczna przy Grzybkach pozdrawiam moj nr GG 1812068 lub mail kasia@bmnet.pl Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazacharska Re: Komisy -GDZIE NA OKĘCIU?? 24.10.03, 17:51 Gdzie dokladnie na okeciu jest ten komis? Potrzebuje mniejszy kombinezon od tego, ktory mam, czyli jakos na 74 cm i chetnie kupilabym taki wlasnie. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś