emma.12 26.10.03, 23:20 Witam! Czy nie wiecie,gdzie można kupić kożuszek dla 4 letniej dziewczynki.Jestem z woj.śląskiego i od jakiegoś czasu szukam,niestety bezskutecznie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytek1 Re: Kożuszek dla 4 latki 27.10.03, 08:46 Pewnie niewiele pomogę, ale ja widziałąm fajne kożuszki w domu mody Adler były śliczne i w zónych kolorch, w Auchan białe , ale za to za 60 zł . Widziałam też kiedyś w Bon prix, ale nie pamiętam czy były to duże czy małe rozmiary u nich można kupić wysyłkowo więc może wejdź na ich stronę i sprawdż. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Kożuszek dla 4 latki 27.10.03, 09:12 nie wiem czy chcesz prawdziwy kozuszek czy ze skóry ekologicznej,jesli ten drugi to widzialam w cubusie osatnio ale na zime nie bardzo polecam bo bardziej to ozdobne niz cieple,a prawdziwe kozuszki widzialam w cepelii,ale ceny nie są niskie,ok 300-400zł Odpowiedz Link Zgłoś
emma.12 Re: Kożuszek dla 4 latki 28.10.03, 07:31 Dziekuję Wam bardzo za pomoc.Na pewno zajrzę do Adlera a o Cepelii po prostu nie pomyslałam.Pozdrawiam.Ewa Odpowiedz Link Zgłoś