monix123 15.11.08, 11:08 Czy użytkuję ktoś taką łazienkową żabę???? www.allegro.pl/item475595962_boon_organizer_duza_zabka_super_promocja.html Czy jest taka fajna jak na zdjęciach???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mea8 Re: Łazienkowa żaba:))))))))))) 15.11.08, 17:20 Kolezanka ma, jest swietna. Moglaby byc trochę pojemniejsza ale i tak sama zamierzam kupic synkowi na graty wannowe. Odpowiedz Link Zgłoś
alojw [...] 15.11.08, 18:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: Mea8... 15.11.08, 21:25 No u kolezanki sie trzyma Za kazdym razem jak bylam to wisiala, ale nie wiem czy nie przykleja codziennie, nie pytalam. Musze zapytac, bo spadajaca zaba mi niepotrzebna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emonik Re: Łazienkowa żaba:))))))))))) 15.11.08, 23:09 U mnie wisi dokładnie taka żaba. Przyssałam ją do glazury i się trzyma już 2-gi miesiąc, pomimo że oprócz sterty zabawek dźwiga szampony i żele postawione na biednej żabiej głowie. Jest bardzo pojemna i wieeeelka - na zdjęciu sprawia wrażenie mniejszej. Żaba zachwyca wszystkich gości! Polecam! --- Monika - mama Inki i Bianki Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: Łazienkowa żaba:))))))))))) 16.11.08, 00:01 Dziękuję za odpowiedzi. Szczerze powiem,że ta żabka całkiem mi sie podoba, taka sympatyczna jest Chyba dzieki waszym opiniom sie na nią skuszę Odpowiedz Link Zgłoś