fuerza 27.10.03, 08:09 chciałam kupić swojemu 2,5 mies. synkowi matę do zabawy i zaskoczyła mnie szczerze powiedziawszy cena 245 zł! czy znajde gdzieś taniej, czy one tyle kosztują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytek1 Re: mata do zabawy 27.10.03, 08:53 Są maty podróby polskiej Alexis i kosztują ok.100 zł ( tak było w zeszłym roku) z tedo co widzę to teraz każda firma chicco i fischer price i ikea nawet produkują maty.... Więć popatrz możę Ci się coś spodoba. Jeśli chodzi o tiny love to maty śa rózne najdroższa de luxe, ale i zabwawki najfajniejsze. My zrobiliśmy tak kupiliśmy jeden z tańszych modeli maty a zakup zabawek zcedowaliśmy na dziadków. No i mata służy kolejnemu dziecku a zabawki są w ciągłym użyciu do tej pory przez moją córkę ( ma 18 miesiećy). Odpowiedz Link Zgłoś
agnysek Re: mata do zabawy 27.10.03, 11:14 mat jest teraz sporo Alexisy sa po ok 100zł, fishet kosztuje ponad 200 podobnie tiny love, polecam www.tanimarket.pl - tam jest spory wybór Odpowiedz Link Zgłoś