aannaa6 24.11.08, 09:47 Gdzie można zrobić porządny, dobrej jakości kalendarz z własnymi zdjęciami? Możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika78kr Re: kalendarze ze zdjęciem 24.11.08, 10:17 www.ententino.pl - maja tez aukcje na allegro. Piekne kalendarze, niestety dosc drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia604 Re: kalendarze ze zdjęciem 24.11.08, 19:12 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=484171506 ja robilam takie na biurko u nich, super cena , slicznie zapakowane- od razu mozna polozyc pod choinka Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: kalendarze ze zdjęciem 24.11.08, 20:43 W tym roku zamówiłam tu: www.allegro.pl/item484793790_kalendarz_z_twoimi_zdjeciami_12_stron_format_a4.html Jestem bardzo zadowolona z efektu, jak i czasu realizacji ( 3 dni) z tym, że zamawiałam juz pod koniec października. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiam12 Re: kalendarze ze zdjęciem 24.11.08, 21:08 Ja już po raz trzeci zamówiłam na www.fotokalendarz.pl, kiedyś mieli aukcje na allegro. Ja jestem bardzo zadowolona i cała nasza obdarowywana rodzinka również. Ja zamawiam rozmiar A3. Teraz mają akcję 2+1 gratis. pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Iwek 24.11.08, 22:19 katka761 napisała: > a z kolorów jesteś zadowolona?? Bardzo. Zrobiłam kalendarze w formacie A-3, zdjęcia są bardzo wyraźne, a kolory super. Nie mam nic do zarzucenia. Robiłam w wersji matowej. Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 FotoKmiec 19.12.08, 22:02 zamówiłam u fotokmiecia - jestem bardzo zadowolona - bardzo ładne zdjęcia, rzeczywiste kolory, a papier - super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
margo-222 Rewelacyjny kalendarz-pełen profesjonalizm 27.11.08, 21:15 Za namową gosia604 zamówiłam tu: aukcja.onet.pl/show_item.php?item=491441429 Polecam serdecznie! Kalendarz super! Obawiałam się o jakość zdjęć (wiadomo-amatorska cyfrówka), ale wyszły naprawdę ładnie. Lepiej niż się spodziewaliśmy. Do tego expresowe tempo realizacji - 1,5 dnia! Jakość papieru b. dobra. Jestem zachwycona! Polecam tą firmę. Pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
malwi_31 Re: Rewelacyjny kalendarz-pełen profesjonalizm 27.11.08, 21:49 Na stronie Foto Kmieć nie ma żadnych przykładów tych kalendarzy, aby wybrać sobie wzór, format, itd Odpowiedz Link Zgłoś
khanka74 Re: kalendarze ze zdjęciem 28.11.08, 13:10 Ja robiłam też już drugi raz na www.twojkalendarz.pl i mogę z czystym sumieniem polecić- bardzo dobra jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
blankak1 Re: kalendarze ze zdjęciem 28.11.08, 13:39 ja robilam w studiouh.com - wystawiaja sie na allegro ale jestem srednio zadowolona jezeli chodzi o kolory - niestety odbiegaja od zdjec w oryginale - jakosc ok. Odpowiedz Link Zgłoś
aannaa6 Re: kalendarze ze zdjęciem 28.11.08, 13:45 Wielkie dzięki za podpowiedzi. Właśnie zamówiłam kalendarze w ententino, mam nadzieję że będą ok bo tanie nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: porównanie kalendarzy 05.12.08, 16:50 Dzisiaj otrzymałam kalendarz z Ententino. Opócz tych, które zamawiałam u "fotokmiec" na allegro zamówiłam jeszcze jeden w Ententino i porównując jakość zdjęć ( posłałam te same) dużo wyraźniejsze i ładniejsze kolory wyszły w kalendarzach u Fotokmiecia. W Ententino jakość dobra, ale u Fotokmiecia dużo lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
secret_name Re: porównanie kalendarzy 06.12.08, 13:17 Ja polecam stronę www.kalendarze.netby.pl Zamawiam tam kalendarze już trzeci rok i uważam, że w porównaniu z innymi, które zamawiałam wcześniej mają super wzory i świetną jakość. Poza tym fajne jest to, że przed wydrukiem można obejrzeć projekt. Ja się na nich nie zawiodłam. Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: porównanie kalendarzy 09.12.08, 14:05 zamówiłam u fotokmiecia zobaczymy dzięki za namiary Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: porównanie kalendarzy 09.12.08, 15:00 Ja też zamówiłam u fotokmiecia i jak na razie jestem mile zszokowana ich tempem pracy. Wczoraj przed północą przesłałam im zdjęcia, od razu dostałam potwierdzenie, że je dostali, a dziś około południa miałam maila, że przesyłka z kalendarzami została nadana Teraz pytanie jaka będzie jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: sinceramente to samo u nas:) n/t 10.12.08, 21:51 Kalendarze dotarły dzisiaj, więc błyskawicznie. Jakość i wykonanie naprawdę rewelacyjne. Zdjęcia mają bardzo ładne kolory i bynajmniej nie widać, że robione są amatorską idiot-cyfrówką . Polecam zatem fotokmiecia! Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 fotokmiec jes suuper!!! 11.12.08, 14:12 kalendarze piękne!!! błyskawica w wykonaniu!! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
eviluk Re: porównanie kalendarzy 09.12.08, 15:52 A na jakim papierze robiłaś? Chciałam zrobić kalendarze, ale panowie od naprawy komputera wykasowali mi całą zawartość dysku, mam więc problem ze skompletowaniem zdjęć, tym bardziej, że chłopaki przechodzą ospę i nie wyglądają zbyt wyjściowo, zeby robić im aktualne. Ale może 12 uda się naskładać Odpowiedz Link Zgłoś
mama-fifika Re: polecam fotokmieć!!! 09.12.08, 20:32 zdjecia wyslalam w niedziele wieczorem i juz dzisiaj (wtorek rano) kalendarze byly u mnie w domu..naprawde jestem zadowolona...robilam na blyszczacym papierze..kolory takie jak na zdjeciach..po prostu rewelacyjna jakosc..no i termin realizacji ekspresowy... Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr ententino - rozczarowanie 11.12.08, 11:09 Jakosc zdjec w kalendarzach taka sobie, w porowaniu z zeszlym rokiem duzo gorsza, ubiegloroczne kalendarze byly idealne, te niestety niewarte swej wygorowanej ceny. Jestem rozczarowana, tym bardziej ze piszecie o tym fotokmieciu, u ktorego kalendarze sa o polowe tansze a lepsze. Zamowie sobie jeden, na pocieszenie Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_fi Re: ententino - rozczarowanie 11.12.08, 14:19 Witam. naprawdę polecam fotokmiec z allegro. Zdjęcia wysyłałam późnym wieczorem w poniedziałek a kalendarze były już u mnie w środę. Jakość rewelacja. Polecam nowy wzór NELLY. Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: ententino - rozczarowanie 22.12.08, 12:35 A ja się bardzo zawiodłam na fotokalendarz. Część zdjęć wyszła tragicznie (przebarwienia, plamy czarne z tuszu) i śmiech na sali z ich sloganu:gwarancja zadowolenia. Na mój mail, o złej jakośći druku (na ciemniejszych zdjęciach widać pionowe smugi) nawet nie raczyli odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: twojkalendarz.pl - odradzam 22.12.08, 15:14 a ja w tym roku nie jestem zadowolona z kalendarzy twojkalendarz.pl/ zamowilam u ich trzeciraz i ostatni pomijajac ponad 3 tygodniowa realizacje zamowienia, kalendarze sa gorsze jak w latach ubieglych, zdjecia sa wg mnie za ciemne i za czerwone, choc wyslane takie nie byly... ______ pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: twojkalendarz.pl - odradzam 22.12.08, 15:47 twojkalendarz.pl/ ja u nich zamawiałam w zeszłym roku i byłam średnio zadowolona, bez rewelacji, w tym roku zamówiłam u tego PAna: www.allegro.pl/item493008316_kalendarz_dzieciecy_z_twoimi_zdjeciami_format_a3.html poleciłam równiez kolezance i byłysmy bardzo zadowolone! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: twojkalendarz.pl - odradzam 22.12.08, 21:05 Też nie jestem w tym roku zadowlolona z twojkalendarz.pl. Zdjęcia wyszły ciemne, z plamami, kolory różnią się od oryginałów. W tamtym roku tez tam zamawiałam i były świetne, w tym roku duże rozczarowanie, a szkoda, bo w takim razie na pewno już tam więcej nie zamówię i nie polecę nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Dzięki za ten wątek! Polecam Foto-kmieć! 07.01.09, 12:29 Dzięki lekturze tego wątku zamówiłam kalendarze na allegro u sprzedawcy Foto-kmieć. Kalendarze są prześliczne i dotarly do mnie następnego dnia po przesłaniu zdjeć. Bardzo POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_fi Re: Dzięki za ten wątek! Polecam Foto-kmieć! 07.01.09, 13:28 Witam! Mam prośbę bo też zamówiłam u Foto-Kmiec kalendarze ale mam problem z przewracaniem kartek na tej spirali o 360 stopni, coś haczą strony od góry między górą kalendarza a dziurkami czyli pomiędzy spiralą jakby za mała spirala. Jeśli zamawialiście u Foto-Kmiec kalendarze to sprawdźcie i napiszcie jak u was? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_fi Re: kalendarze ze zdjęciem 07.01.09, 13:29 Witam! Mam prośbę bo też zamówiłam u Foto-Kmiec kalendarze ale mam problem z przewracaniem kartek na tej spirali o 360 stopni, coś haczą strony od góry między górą kalendarza a dziurkami czyli pomiędzy spiralą jakby za mała spirala. Jeśli zamawialiście u Foto-Kmiec kalendarze to sprawdźcie i napiszcie jak u was? Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Re: kalendarze ze zdjęciem 07.01.09, 13:52 Moje kalendarze "działają" OK. Odpowiedz Link Zgłoś
antarka Re: kalendarze ze zdjęciem 12.01.09, 12:32 A czy ktoś zamawiał kalendarze tu i może podzielić się opinią :www.allegro.pl/item518681692_foto_kalendarz_jednodziel ny_z_twoimi_zdjeciami.html Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
antarka Re: kalendarze ze zdjęciem 12.01.09, 12:33 www.allegro.pl/my_page.php?uid=7663009 Może taki link będzie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: kalendarze ze zdjęciem- polecam Ententino 12.01.09, 13:21 No, ja nie mogę się zgodzić , że w tym roku jakość Ententino jest gorsza. Miałam w zeszlym roku, mam i w tym i jak dla mnie jakość taka jak te sklepowe kalendarze-czyli pełen profesjonalizm, a design to juz najwyższa półka nie ma co porównywac z Fotokimeć czy innymi z Allegro. Te z Entetntino przygowowuje artysta plastyk, trzeba ich tylko nie posuć słabymi zdjęciami, jesli są one tak dobrane jak w przykładach (najlepiej profesjonalne)kalendarz będzie piekny. Rzeczywiście jesli nie ma sie świetnych zdjęc b. dobrej jakości, może byc rozczarowanie, jesli sie porówna je do tych przykładowych - ale to chyba oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: kalendarze ze zdjęciem 04.01.17, 08:59 Brałam i jestem zadowolona. Wyszedł mi w promocji za 24 zł Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: kalendarze ze zdjęciem 04.01.17, 11:33 uwolnijkolory - poszukaj na allegro - od lat tylko tam Odpowiedz Link Zgłoś
fredy58 Re: kalendarze ze zdjęciem 04.01.17, 11:47 ale gramatura w uwolnij kolory tylko ok. 160 g./m2. nie robi to dużej różnice że za malo? Odpowiedz Link Zgłoś
izi_7 Re: kalendarze ze zdjęciem 04.01.17, 21:55 Robiłam drugi rok z rzędu w uwolnijkolory - papier może niezbyt gruby, ale wystarczający. Jestem po raz drugi zadowolona. Zamówiłam też u nich w tym roku na próbę zdjęcie na płótnie (wzięłam 40x50cm) - no i moim zdaniem super to wygląda, zamówię sobie kilka na ścianę Odpowiedz Link Zgłoś
bo76 Re: kalendarze ze zdjęciem 05.01.17, 08:13 Pixbook, biorę po raz n-ty, na allegro trójpak a3, zamówiłam i zaprojektowałam w niedzielę wieczorem, wczoraj już dotarł. Bardzo łatwy i bezproblemowy sposób montażu i przesyłania zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś