gospelxy 24.11.08, 19:51 Chciałam zapytać o opinie jeśli chodzi o leżaczek - bujaczek. Czy stosujecie go przy swoich pociechach i jak się sprawdza?? www.lulumarket.pl/go/_info/?user_id=382&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majarzeszow Re: leżaczek-bujaczek 24.11.08, 20:52 korzystalam, sprawdzil sie ! teraz mam do sprzedania Odpowiedz Link Zgłoś
jajki-ewicz Re: leżaczek-bujaczek 24.11.08, 21:19 Jak maluszek skończył dwa miesiące to kupilismy leżaczek - bujaczek z wibracjami Fisher - price`a. Synek jest zachwycony. Na pałąku podmieniam mu cały czas te zabaweczki. Dzięki temu leżaczkowi synek nauczył sie chwytać zabaweczki. Czasem posiedzi w nim nawet pół godziny zajmując się grzechotkami, a jutro skończy dopiero 3 miesiące. Ja moge szczerze polecić Odpowiedz Link Zgłoś
agafu Re: leżaczek-bujaczek 24.11.08, 21:34 ja też polecam. Wprawdzie moja olala pałąk, ale znakomicie się sprawdził w kuchni jak musiałam coś gotować, czy przy usypianiu. Córa ma 10 miesięcy i wczoraj sprzedałam bo stwierdziłam że i tak juz nam się nie przyda, a niepotrzebnie będzie zajmował nam miejsce w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
ika_pop Re: leżaczek-bujaczek 24.11.08, 21:44 u nas też się sprawdził, mieliśmy go od pierwszych dni, na początku mały w nim tylko leżał, teraz ma 11 m-cy i służy mu jako fotelik, bardzo często sobie w nim siada i np ogląda książeczki, polecam na pewno długo nam jeszcze posłuży Odpowiedz Link Zgłoś
mama-fifika Re: leżaczek-bujaczek 25.11.08, 10:49 taki leżaczek to bardzo praktyczna rzecz...u nas takze sie sprawdzil..i teraz mam zamiar takze kupic FP,bo ten pierwszy byl stary,po innych dzieciach..a wiec szczerze polecam ten zakup Odpowiedz Link Zgłoś
jajki-ewicz Re: leżaczek-bujaczek 25.11.08, 14:20 Polecam zakupić leżaczek na allegro. Można dużo zaoszczędzić w porównaniu do pozostałych cen Odpowiedz Link Zgłoś
bea_12 Re: leżaczek-bujaczek 25.11.08, 17:00 U nas leżaczek się sprawdził. Mogę zabierać synka np. do kuchni, jak gotuję obiad. Małemu bardzo się podoba leżenie w bujaczku, chociaż pałąk wypinam, bo go nie interesuje. Mimo to szczerze polecam ten model (fajnie, że można go ustawić w pozycji prawie leżącej - przydaje się dla bardzo małego dziecka) Odpowiedz Link Zgłoś
ania041981 Re: leżaczek-bujaczek 25.11.08, 21:30 ja rowniez polecam ten lezaczek u nas sie sprawdzil w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś