janka39 13.12.08, 21:53 Wiecie może, gdzie można kupić takie ozdoby? Muszę kupić jakieś nietłukące ze względu na skorego do niebezpiecznych eksperymentów synka Tylko, błagam, nie piszcie, że w kazdym hipermarkecie. Sprawdzałam juz carfura, ikea - nie ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grabasik Re: bombki plastikowe? - wrocław 13.12.08, 22:27 W Rossmanie są chyba tylko plastikowe. W każdym razie przed rokiem były najpierw kupiłam a dopiero potem zorientowałam się, że to plastik. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: bombki plastikowe? - wrocław 13.12.08, 22:42 a na pewno dobrze sprawdzałaś w Ikea??tzn 'macałaś'? kupiłam tam sporo w zeszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
77iwona Re: bombki plastikowe? - wrocław 14.12.08, 20:39 Witam Ja kupowałam w tym i poprzednim roku w sklepkiu na bazarku, który nazywa się wszystko za 2 zł. Naprawdę polecam pierwsze przetrzymały mojego wówczas dwu latka a teraz mam jeszcze córeczkę - zobaczymy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: bombki plastikowe? - wrocław 14.12.08, 21:40 wielkie dzięki sprawdzę Wasze typy Odpowiedz Link Zgłoś