ninka70 30.12.08, 21:21 Poszukuję serwisu wózkowego, gdzie naprawiliby mi nieco zwichrowane koła. Warszawa, ewentualnie okolice. Macie jakieś sprawdzone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renias75 Re: Naprawa wozka emmaljunga 30.12.08, 23:37 Z nowym wózkiem możesz spokojnie pójść do sklepu,w którym był kupiony.Nowym-tzn.do 2 lat. Można reklamować nie z tytułu gwarancji,ąle odpowiedzialności sprzedawcy(24m-ce).Kiedyś to się nazywało rękojmią. Odpowiedz Link Zgłoś
ninka70 Re: Naprawa wozka emmaljunga 31.12.08, 11:16 Dzieki, ale moj wozek jest nieco starszy potrzebuje miejsca gdzie mi go po prostu naprawią Odpowiedz Link Zgłoś
basiao5 Re: Naprawa wozka emmaljunga 31.12.08, 15:12 NA GRÓJECKIEJ PRZY JANA PAWŁA W WARSZAWIE TAK ROBIĄ SERWISUJĄ , SMARUJĄ I PODKRĘCAJĄ KÓŁKA mI NAPRAWILI PARASOLKE OD RAZU SKLEP MA NAPIS WÓZKI PO SCHODKACH NA GÓRE I TAM WSZYSTKO NAPRAWISZ Odpowiedz Link Zgłoś
mamalilki Re: Naprawa wozka emmaljunga 31.12.08, 15:21 Do sklepu z wozkami po schodkach na gore?! To ja juz swoj chyba na Targowej naprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
ninka70 Re: Naprawa wozka emmaljunga 31.12.08, 17:31 Basiao5, czy chodzi Ci o Solidarności przy Jana Pawła? Kojarze tam taki sklep z wózkami do ktorego sie wchodzi po schodkach. Odpowiedz Link Zgłoś
basiao5 Re: Naprawa wozka emmaljunga 01.01.09, 02:37 witaj koło Sądów Albo to Solidarnosci , albo Jana Pawła ja nie znam az tak WARSZAWKI Z tej strony Naprzeciwko kina Koło jest drugi sklep tej samej firmy , troche wiekszy Ale tam warto kupować czy serwisować wózek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adaro Re: Naprawa wozka emmaljunga 01.01.09, 21:02 Ja swoją Emmę - właśnie koła - naprawiałam na Targowej. Naprawa trwała ok. tygodnia ze sprowadzaniem części. Naprawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
basiao5 Re: Naprawa wozka emmaljunga 02.01.09, 00:39 Zeby wyprostować kółka to nie trzeba sprowadzać części , albo rzeżbić ze to jest bardzo skomplikowane To trwa góra dwie godziny Chłopak po prostu prostuje i podkręca szprychy tak jak w rowerze Ja jak prostowałam do zaniosłam kółka o godz 12 a o 14 odebrałam tego samego dnia Wiec zanieś na Grójecką to nawet moze za darmo zrobi , bo tak mi sie udało a nie przepłacaj na Targowej Bo chyba z tym sprowadzaniem części zeby wyprostować kółka to chyba lekkie przegięcie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ninka70 Re: Naprawa wozka emmaljunga 02.01.09, 17:07 dziękuje bardzo za informacje . Odpowiedz Link Zgłoś