kt-km 22.01.09, 08:33 Planuję zakup zmywarki ale nie orientuję się którą warto kupić.Słyszałam, że nie wszystkie są dobre tzn. nie wszystkie dobrze myją. Z uwagi na mało miejsca w kuchni jestem zmuszona kupić węższą - 45 cm. Jaki model polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma2ma Re: Jaką zmywarkę polecacie (45cm )? 22.01.09, 11:42 hej ja mam hoovera i od razu nie polecam!!! gdy jest malo naczyn i nie stoja np. 2 kubki na sobie to umyje ale gdy jest za duzo to katastrofa, dlatego tez wlaczam przed myciem splukanie...pomaga. moja tesciowa ma whirpool i jest super...w innym mieszkaniu tez mielismy whirpool i polecam., moim zdaniem to naajlepsze amywarki. nie kupuj amici, candy bo te firmy sa dobre w innych agd ale nie w zmywarkach. rozniece w cenie sa nie wielkie a oplaca sie dolozyc do whirpoola... _________________________ Dawid i Daniel 12.10.2007 Odpowiedz Link Zgłoś
paproszek57 Re: Jaką zmywarkę polecacie (45cm )? 22.01.09, 12:44 ja mam siemensa, w sumie polecam, ale zwróć uwagę jakie sa programu, bo ja mam poł godzinny a potem to już aż 2,5 Odpowiedz Link Zgłoś
ixi22 Re: Jaką zmywarkę polecacie (45cm )? 22.01.09, 13:53 ja polecam AEG, mam właśnie wąską - 45, jestem bardzo zadowolona, jest cicha, oszczędna - dobiera ilość wody do ilości naczyń, zmywa bez zarzutu. Naprawdę warta polecenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mlubik Re: Jaką zmywarkę polecacie (45cm )? 22.01.09, 15:39 ja mam amice (z programem na 1/2wsadu) juz ponad 2 lata i uważam, że jest super nic się nie zepsuło, dobrze zmywa, jest cicha... z czystym sercem POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
useragent Re: Jaką zmywarkę polecacie (45cm )? 03.04.09, 13:39 A co sądzicie o tej zmywarce: www.intromarket.pl/Zmywarka-do-zabudowy-ELECTROLUX-ESL-46010--45cm/15717.html Mam zamiar ją kupić i chciałbym zasięgnąć jakiejś opinii. Ew. myślę też o tym modelu: www.intromarket.pl/Zmywarka-do-zabudowy-BOSCH-SRV-45T13EU--45cm/16329.html Odpowiedz Link Zgłoś
mustardseed Re: Jaką zmywarkę polecacie (45cm )? 03.04.09, 13:45 Mam właśnie taka i jestem bardzo zadowolona. Co ciekawe, AEG i Electrolux należa do tego samego koncernu, taka sama zmywarka sygnowana AEG jest kilka stówek droższa. Z czystym sercem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
barbie4 BOSCH 22.01.09, 15:43 zdecydowanie, jedna z prostszych wersji, "udziwnieniem" jest opózniony czas startu. sa chyba 4 programy i jest super. cicha, ładna i nie była droga ok. 1300 zł (w necie były nawet tańsze). i pierwszy raz "od zawsze" mielismy zwrot za zuzycie wody cale 250 zl za poł roku. jestem wniebowzieta. Odpowiedz Link Zgłoś
dadgam Re: 24.01.09, 21:13 mam siemensa www.agd-rtv.net/product_info.php?cPath=8_14&products_id=11838 bardzo fajna, jesteśmy zadowoleni pok każdym względem Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikm Re: Jaką zmywarkę polecacie (45cm )? 25.01.09, 16:15 Ja polecam Boscha. Bardzo sobie chwalę. Kupili też nasi znajmi i też bardzo zadowoleni. Nie daj sobie wmówić, że potrzebne Ci są extra programy. Ja mam chyba z 5 i tak na prawdę używam 2 - zazwyczaj auto (130 min) i eco (ok. 30min) jak pilnie potrzebuję garnków. Na 45, żadne pół wsadu nie jest potrzebne... Zmywam praktycznie co dzień (3 osoby) i jak dla mnie rewela. Polecam zakupy przez net bo sporo można zaoszczędzić... Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikm Re: Jaką zmywarkę polecacie (45cm )? 25.01.09, 16:20 Jak dla mnie rewelką jest też opóźnienie startu - włączam w tańszej taryfie - na noc, lub między 13-16 i mam świeżutkie szklaneczki na kawę. Półki powinny być składane tak żeby można było włożyć garnek czy michę po sałatce... ja mam taką do zabudowy (nie do zabudowy będzie tańsza) www.ceneo.pl/9283 Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Bosch 03.04.09, 14:50 Bezawaryjna przez 6 lat, idealnie myje, bez bajerów i miliona programów (wykorzystuje tylko dwa programy - eko i raz na 2 miesiące intensywny 65 stopni o dla "zdrowotności" sprzętu). Korzystam z produktów do zmywania "każdy z osobna" czyli proszek + sól + nabłyszczacz i takiej technice zmywania oraz marce Bosch pozostanę wierna na zawsze, bo efekty są wymierne. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Polecam Bosch i Siemens 05.04.09, 10:33 Ja mam swoja 2 lata (Siemens) i jest super. Cicha co ma dla mnie zasadnicze znaczenie bo w kuchni otwartej na salon, super domywa i suszy W tej chwili nie wyobrazam sobie zycia bez niej A jesli chodzi o marke to sa to najlepsze dwie jesli chodzi o zmywarki Odpowiedz Link Zgłoś