tori101 26.01.09, 14:22 witam czy ktoś z was zna może tę firmę lubą ta konkretnie spacerówkę? www.allegro.pl/item485345129_wozek_spacerowy_fuzzion_beticcobaby_3_kolory.html z opisu wózek fajny bo ma przekładaną rączkę, no i jest niedrogi z góry dzięki za odp mama Michała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tori101 Re: spacerówka beticco baby 05.02.09, 18:56 tyle osób kupiło ja na allegro i żadna z tych osób akurat nie czyta forum? szkoda, mimo to czekam nadal na opinie Odpowiedz Link Zgłoś
aga011577 Re: spacerówka beticco baby 16.02.09, 11:24 Witam! Oglądałam taką spacerówkę na żywo, wygląd niczego sobie no i przekładana rączka a sprzedawca zapewniał, że reklamacje na ten model "praktycznie się nie zdarzają". Z moich informacji wynika, że to wózek chiński, konstrukcja jest łączona nitami, które po jakimś czasie poluzowują się i własciwie nie ma możliwości naprawienia tego. Jedna z moich znajomych kupiła ten wózek i po kilku miesiącach nadawał sie do naprawy ewentualnie wyrzucenia bo naprawa i tak nic nie pomogła. Zastanawiałam si enad tym modelem jednak po takich informacjach nie warto ryzykować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tori101 Re: spacerówka beticco baby 17.02.09, 09:56 hej aga011577 a gdzie ten wózek oglądałaś na zywo - w jakimś sklepie?bo ja nie widziałam go w internecie nawet na stronie producenta, daj namiary na sklep i po ilu m-cach się rozwaliło coś tam w nim twojej znajomej? Odpowiedz Link Zgłoś
aga011577 Re: spacerówka beticco baby 18.02.09, 12:09 Wózek można zobaczyć na żywo w Białymstoku, ul. Handlowa 7 Bambino. Na alegro znalazłam jeszcze go w Bydgoszczy ale nie wiem czy tam go można obejrzeć przed zakupem. Problemy u znajomej zaczęły się po około pół roku. Ale nie chcę cię zniechęcać (być może taki jej się trafił) w kocu to tylko jedna opinia. Wizualnie wózek wygląda całkiem całkiem, na pewno lepiej niż chicco for me, na który się nastawiłam ale po obejrzeniu w sklepie już mi przechodzi; strasznie delikatny mam wrażenie, że rozpadnie się po 3 miesiącach, a wiem co mówię bo szukam wózka dla drugiego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
agniesz-ka1985 Re: spacerówka beticco baby 12.02.14, 11:42 Dokładnie, cena niska i to mnie skusilo gdy kupowalam. Ale jak widac, wcale dobre wozki nie musza byc drogie. Dla mnie solidne wykonanie no i duze kolka dzieki ktorej latwiej mi sie go prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś