sir.vimes 05.02.09, 10:43 Pytałam już na innym forum ale nikt mi nic sensownego nie odpisał. Dziewczyny, jakie talki znacie oprócz Yardleya? Albo pudry do ciała? Mam ochotę na nowy, buszowałam w ZT ale nic nie znalazłam. Kto w ogóle produkuje talki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: Talk! Jaki? 05.02.09, 11:00 W Sephorze bywają, ale szczegółów nie podam bo nie używam. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Talk! Jaki? 05.02.09, 11:37 Uuu, a ja chcialam wlasnie Yardleya polecic, jak tylko tytul zobaczylam.Ostatnio szukalam dla tesciowej, w GC zawsze kupowalam jej Yardleya wlasnie, a tu nagle pusto, zadnego.I nie znalazlam nic innego.Wiem, ze Oriflame ma w ofercie talk do ciala.I jeszcze Dr. Hauschka. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Talk! Jaki? 05.02.09, 11:38 www.raan.istore.pl/sklep,1846,,,03,,pl-pln,603993,0.html Ten mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Fajny, ale 05.02.09, 11:54 to właściwie podobna linia zapachowa co Yardley. Nie ma takich, hmm, bardziej zmysłowych ;P ? Przeglądałam różne portale z kosmetykami i nic.. Dziś do Galerii Centrum się wybieram, moze masz jakiś pomysł - na którą półkę zerkać? L'Occitane chyba nie robi talków...a to są fajne zapachy. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Fajny, ale 05.02.09, 12:00 Wr wroclawskiej GC nie widzialam ani jednego talku czy pudru na połkach ostatnio, sama chetnie bym cos takiego pieknie pachnacego nabyła.Towar chyba malo chodliwy i nie zamawiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Kryzys;P 05.02.09, 12:13 Ja zdziwiłam się, ze polskie firmy jakoś talków nie robią - nawet te które mają w ofercie sporo pachnących maseł, kremów, peelingów. Np. Dax czy Farmona. Mają te marcepanowe serie ale talku żadnego. Może mało osób używa? Odpowiedz Link Zgłoś
mustardseed Re: Kryzys;P 05.02.09, 12:42 W Sephorze, marka Benefit. Kitten classic. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Kryzys;P 05.02.09, 14:58 Tylko mnie nie zlinczujcie... Ale to pytanie laikaJak używacie talku? Widziałam yardleya w galerii centrum, w sephorze jest taki z drobinkami złota(marki sephora) i chyba w body shop, bardzo mnie zaintrygowały, ale nie bardzo umiałam zanaleźć dla nich zastosowanie. Po kąpieli wcieram mleczko do ciała, a talk kiedy? Na skórę "nabalsamowaną"? Zamiast balsamu? Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Kryzys;P 05.02.09, 20:31 Ja po mleczku/balsamie. Ale jak już się porządnie wchłonie!!!! A kiedyś sobie sypałam do czepka (takiego na basen) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Kryzys;P 05.02.09, 23:47 Dzięki A nie brudzi to potem ubrania? Nie zostawia białych śladów na ubraniach? Odpowiedz Link Zgłoś